23948sdkhjf

Branschtrio nya ledamöter till Svensk Handel Stil

Andreas Koschnike, Thomas Bergqvist och Jesper Danielsson har valts in som nya ledamöter i Svensk Handel Stil.

En trio har valts in i den nya styrelsen. Andreas Koschnike är i dag e-handelschef på J.Lindeberg och har en lång bakgrund i branschen. I slutet av 199p-talet startade han agent- och distributionsbolag och har drivit butiker och e-handel inom streetwear, skate och snowboard under namnen Caliroots och Hollywood.

Thomas Bergqvist är vd på Bergqvist Skor och driver bolaget sedan 20 år tillbaka. I dag består kedjan av ett 20-tal butiker. Jesper Danielsson är chief product officer på Houdini och har sedan ett drygt decennium drivit design- och innovationsteam inom sport och outdoor. 

– Med mer än 25 år i branschen hoppas jag att kunna erbjuda mina insikter inom e-commerce och moderetail om hur man som företagare kan tackla både med- och motgångar, säger Andreas Koschnike, i en kommentar.

Sedan tidigare sitter består styrelsen av Charlotte Nordén, Cellbes; Ingvar Larsson, MQ Market; Anna Karin Holck, Bestseller; Caroline Öhgren, Lindex; Claes Meldgaard, Kappahl; Daniel Löfkvist, Stadium; Beng Jaller, Sthlm Blvrd; Marthyn Inghamn, SkoUno och JeansUno; Jan Smeds, ANWR Norden och Karin Lindahl, Conbipel.

Branschkansliet ingår i Svensk Handel och har 3 000 anslutna medlemmar.  

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08