23948sdkhjf

Rabanne och H&M gör designsamarbete

”Rabannes metalliska klänningar är omedelbart igenkännliga delar av modehistorien”, konstaterar H&M:s designchef.

H&M och det franska modeföretaget Rabanne gör gemensam sak och lanserar en kollektion som kommer att säljas i utvalda butiker och online från och med den 9 november i år. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Rabannes metalliska klänningar är omedelbart igenkännliga delar av modehistorien. Vi är glada över att kunna ge våra kunder ett bländande utbud av Rabanne-designer med detta sensationella samarbete, säger Ann-Sofie Johansson, designchef för damkläder och kreativ rådgivare på H&M, i pressmeddelandet.

Rabanne H&M-kollektionen innehåller damkläder, herrkläder, skor och accessoarer. Som ett komplement till modekollektionen kommer även en H&M Home-dekorkapsel finnas till försäljning.

– Som designer har jag alltid varit intresserad av att utforska hedonism och empowerment. Jag var väldigt entusiastisk över att arbeta med H&M på en kollektion som kommer att introducera Rabannes avantgarde-energi till en bredare publik på ett demokratiskt sätt, säger Julien Dossena, kreativ chef för Rabanne, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078