23948sdkhjf

Zalando rekryterar från Vice

Ska stärka varumärket och skapa känslomässiga band till kunderna.

Morten Grubak har utsetts till som vice president över creative direction på Zalando, vilket är en nyinrättad rollen och innebär att han kommer att ansvara för bolagets kreativa inriktning.

Morten Grubak kommer närmast från mediegruppen Vice där han har ansvarat för ett globalt innovasionslabb på den kreativa byrå Virtue. Under Grubaks ledning lanserade Virtue flera branschdefinierande projekt i skärningspunkten mellan kultur och teknik.

– Morten har en imponerande kreativ bakgrund, och många av hans projekt har fått erkännanden som banbrytande i branschen. Vi är glada över att ta hans vision till Zalando och vi är redo att skapa spännande ögonblick tillsammans, säger Anne Pascual, direktör för produktdesign på Zalando, i ett pressmeddelande.

Den nyinrättade tjänsten är ett viktigt led i att göra Zalando till ett varumärken som drivs av storytelling, som skapar ett känslomässigt band till kunderna och inspirerar, fortsätter Anne Pascual.

– Jag har sett hur Zalando gradvis har byggt upp en stark röst inom stil och kultur de senaste åren, och jag ser mycket fram emot att delta i denna resa. Jag känner att min passion för innovation och min optimism för kreativa möjligheter online passar perfekt in i Zalandos anda, säger Morten Grubak i pressmeddelandet.

Han tillträder den 1 oktober.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078