23948sdkhjf

Bubblerooms tidigare vd går till miljardbolag

Nu är det klart. Ville Kangasmuukko Nordström blir ny vd för friluftsbolaget Outnorth.

Redan i juli i år meddelade Ville Kangasmuukko Nordström att han lämnar sin tjänst som vd på Bubbleroom som han haft i åtta år. Nu står det klart att han blir ny vd för friluftskedjan Outnorth.

Ville Kangasmuukko Nordström rekryteras till bolaget med ett tydligt mål; att ta Outnorth till nästa nivå. Framför allt framhävs hans stora erfarenhet inom e-handel, vilket bedöms ha stor betydelse för att förverkliga Outnorths planer om expansion och utveckling.

– Outnorth är ett spännande bolag med en stark marknadsposition i Norden inom outdoorsegmentet. I takt med att intresset för natur- och friluftsliv ökar i samhället, så är Outnorth väl positionerade med ett konkurrenskraftigt erbjudande inom denna nisch, säger han i ett pressmeddelande.

Där framgår det att Ville Kangasmuukko Nordström själv är en trogen kund. Framför allt är det bolagets inriktning mot hållbarhet och visionen att inspirera fler att vistas i naturen som lockar.

Sedan 2015 har han varit vd för e-handelsbolaget Bubbleroom. Innan dess arbetade Ville Kangasmuukko Nordström under flera år i olika roller inom H&M, bland annat med digital affärsutveckling och expansion.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen. Ville står för ett starkt och positivt ledarskap, och vet vad som krävs för att navigera framgångsrikt i en konkurrensutsatt bransch där tillväxt och lönsamhet ständigt ska balanseras, säger Cato Broberg, styrelseordförande i Outnorth och vd för ägarbolaget Egmonts e-handelsområde.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062