23948sdkhjf

Barnmodekedja öppnar sjätte butiken: ”Ger oss rätt förutsättningar”

Lokalflytt och butiksöppning väntar köpcentrumet i Solna i höst.

I september öppnar Kids brand store en ny butik i Westfield Mall of Scandinavia. Kedjan som vänder sig till barn och unga är återförsäljare av stora modevarumärken som Lyle and Scott, Polo Ralph Lauren, Nike och Gant. Etableringen blir kedjans sjätte butik i ordningen.

– Vi är glada att öppna ytterligare en mötesplats i Stockholm där vi får chansen att träffa och inspirera våra kunder. Lokalen i Westfield Mall of Scandinavia ger oss alla förutsättningar i vår resa, som den ledande destinationen för ungdomsmode i Norden, säger Jonas Nilsson, ekonomichef för Kids brand store, i ett pressmeddelande.

Kids brand store driver butiker i Nacka, på Väla, Emporia och Västra Frölunda och en popup i Barkaby. Till Samtliga butiker är lönsamma, skriver vd Johanna Levy till Habit.

I Westfield Mall of Scandinavia etablerar sig ytterligare aktörer i branschen. Det danska smyckesmärket Pilgrim öppnar sin tredje butik i Stockholm i oktober. Samtidigt har det tyska klockmärket Tag Heuer officiellt invigt sin nya butik som öppnade under sommaren och Lundbergs Handskar & Väskor flyttar till en ny lokal i sluten på månaden.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079