23948sdkhjf

Ny vd för köpcentrumjätten

Steen & Strøm tillsätter vd internt.  

Christian Brewaeys har tillträtt posten som ny vd för köpcentrumaktören Steen & Strøm, som äger fem köpcentrum i Sverige, däribland Emporia i Malmö, Allum i Partille och Marieberg Galleria i Örebro. Han efterträder Marie Caniac som kliver vidare i organisationen och blir operativ chef, COO, för köpcentrumsföretagets majoritetsägare Klépierre.

Han rekryteras internt och har arbetat i olika befattningar för Steen & Strøm sedan 2017 och kommer närmast från rollen som head of leasing för de skandinaviska köpcentrumen.

– Christian Brewaeys har en stark meritlista och hans 20 års erfarenhet från olika positioner inom fastighetsbranschen har gjort det möjligt för honom att bygga ett omfattande skandinaviskt nätverk inom leasing. Han har varit avgörande för att vitalisera vår retailmix och säkerställa en solid tillväxt i verksamheten genom att implementera vår operativa vision. Vi är övertygade om att Christians starka drivkraft kommer att bidra till att stärka Steen & Strøms skandinaviska ledarskap inom köpcentrumsektorn, säger Jean-Marc Jestin, styrelseordförande i Klépierre i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078