23948sdkhjf

Jenny Hansell är ny vd för Röhnisch – ska expandera globalt

Ska hjälpa bolaget till nya nivåer. 

Jenny Hansell är nyutnämnd vd för träningsvarumärket Röhnisch. Hon tar över efter Emma Stjernlöf som har haft posten under fyra år. 

Jenny Hansell kommer senast från vd-posten hos Rapunzel of Sweden och har en bakgrund hos bland andra H&M New Business där hon var med att lansera outletkonceptet Afound.

Under Emma Stjernlöfs ledning ökade bolagets omsättning med nästan 40 procent. 2022 nåddes en omsättning på cirka 210 miljoner kronor. Med en ny vd vid rodret utlovas fortsatt fokus på tillväxt och expansion. Inte minst från den tillträdande vd:n själv. 

– [ ... ] Tillsammans med teamet ser jag fram emot att fortsätta bygga på det starka varumärket och expandera Röhnisch globalt, säger Jenny Hansell i en kommentar.  

Röhnisch styrelseordförande, Stina Westerstad, säger så här om vd-rekryteringen:

– Röhnisch har varit på en stor förändringsresa de senaste åren och vi har sett tydliga resultat av detta arbete, såväl i omsättning som i varumärkespositionering. Att vid denna tidpunkt få in Jenny som vd känns väldigt bra, jag är övertygad om att hon med sitt driv och sin tunga erfarenhet kommer hjälpa oss ta Röhnisch till nya nivåer.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079