23948sdkhjf

Flera nya butiker till Hede Fashion Outlet

Nya butiker har tagit plats i Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Köpcentrumet går bättre än någonsin, trots det oroliga ekonomiska läget.

Första halvåret har börjat bra för Hede Fashion Outlet i norra Kungsbacka. Flera nya butiker har tillkommit under våren och sommaren. I juni slog köksredskapsvarumärket Zwilling upp sina portar och det norska outdoor-varumärket Bergans startade en pop up-butik. Modevarumärket Gina Tricot hade under våren en pop up och har nu valt att etablera sig permanent. Under juli öppnande också två nya klädbutiker, Lacoste och Marc O’Polo, samt pastarestaurangen Nello Italian Street Kitchen. 

– Vi är väldigt stolta över att så många fina varumärken väljer att satsa hos oss! Att vi har många återkommande gäster trots inflation och ökade levnadskostnader visar att premiumvarumärken till ett fördelaktigt pris är en affärsmodell som står sig, säger Per Wallentin, Nordic Business Director på Hede Fashion Outlet i ett pressmeddelande.

Under det första halvåret 2023 ökade Hede Fashion Outlet omsättningen med 5 procent och under juni sattes ett nytt försäljningsrekord. Midsommarveckan blev den bästa sedan centrumet öppnade för 22 år sedan.

– Vi kommer att fortsätta utvidga vårt utbud och utveckla kundupplevelsen för våra gäster. Med ett sådant här fint resultat i ryggen ser vi med förväntan och självsäkerhet fram emot resten av året, säger Per Wallentin.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094