23948sdkhjf

Man kan lita på Promise

Den spanska designern Roser Samon vet vad kvinnor vill ha när det handlar om underkläder och badkläder. Nu vill teamet bakom agenturen Stockholm Brand Visions erövra Nordens kvinnor med löfte om att Promise håller vad de lovar.

Det kvinnliga underklädesmärket Promise har sin bas i Barcelona sedan 1988. Designteamet, under den kreativa ledningen av Roser Samon, arbetar kontinuerligt med att erbjuda kollektioner med förstklassig design och kvalitet till överkomliga priser. Det är kollektioner designade så att alla typer av kvinnor kan hitta bland annat underkläder, nattkläder, loungewear och badkläder.

Promise är ett växande varumärke i Sverige som Essi Korhonen och Pia Halmevaara vill ska bli riktigt stort.
– Pia och jag startade agenturen Stockholm Brand Visions i januari i år för att sälja och skapa uppmärksamhet för Promise i Norden, berättar Essi. Vi såg att Promise vänder sig till kvinnor som är självsäkra, stilmedvetna och ungdomliga. Och den typen av kvinnor finns det gott om i Norden så vi ser potentialen.

Essi har tidigare presenterat några Promise-kollektioner på mässan Fashion Week i Stockholm vilket skapade ett intresse för det spanska modemärket.
– Jag förstod att vi måste finnas och synas kontinuerligt på den svenska marknaden och det är därför vi skapat ett showroom i Stockholm.
Promise har ett antal kollektioner; för kvinnor Underwear, Luxury, Bridal, Swimwear och Basic Line och Feel Free för män. Essi menar att för vår/sommar 2024 är Promise Swim en höjdpunkt. Inte bara för att den har exceptionella färgscheman och tyg/materialen som är slitstarka och pålitliga utan också för att den har sådan fantastisk variation i former och i utbudet: kupor med och utan bygel, flera baddräkter med shaping-effekt över midja för dom som gillar det, och alternativ med och utan vaddering att kollektionen fungerar till alla, oavsett ålder, storlek eller preferenser.

Stockholm Brand Visions har förutom Promise i sin portfolio även Schiesser, Organic Basics, P.J. Salvage, Adidas Sport och Originals underkläder och Polo Ralph Lauren under- och nattkläder för kvinnor samt Soak tvättmedel. Alla Promise kollektioner finns i Stockholm Brand Visions Showroom i Nacka, Rosenbergsvägen 2.

Öppet för att se alla kollektioner:

Essi Korhonen Mobil: +46 (0) 72 212 79 52 essi@brand-visions.com 

Pia Halmevaara Mobil: +46 (0) 72 520 26 62 pia@brand-visions.com

Feminina underkläder

– Jag strävar efter att uppnå den perfekta passformen genom att använda högkvalitativa material som är mjuka och andas. Mitt mål är att få varje kvinna att känna sig bekväm, självsäker och vacker i våra underkläder. Och vi bryr oss fortfarande om stil, med spets och noggrant utvalda färger och tryck för en attraktiv look.

Det säger Roser Samon, ägare och designer på spanska Promise och fortsätter:

–Vi tror att varje kvinna förtjänar att känna sig vacker och trygg i vad hon än har på sig, och vi strävar efter att göra det till verklighet.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094