23948sdkhjf

Här öppnar Gina Tricot outletbutik

Torsdag den 23 mars öppnar modekedjan Gina Tricot sin första outletbutik på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka.

I butiken om 330 kvadratmeter erbjuds kläder och accessoarer från tidigare kollektioner, designsamarbeten, unika provkollektioner samt plagg som finns i kedjans ordinarie butiker, allt till outletpriser.

I ett pressmeddelande skriver Gina Tricot att ”öppningen är del av en övergripande strategi att locka en yngre publik som är modeintresserad.”

– Vi är så glada att etablera Gina Tricot på en stark handelsplats som Hede Fashion Outlet. Här kommer kunden varje vecka kunna hitta både nya och gamla favoritplagg från tidigare kollektioner till väldigt bra priser. Vi har höga förväntningar och ser mycket fram emot detta, säger Camilla Diorell, regionchef på Gina Tricot.

– Gina Tricot är ett ungt och trendigt tillskott till Hede Fashion Outlet som vi tror starkt på. Vi har under en längre tid letat efter varumärken som attraherar en yngre målgrupp. Först tog vi in Lyko, sedan Aim’n och nu bygger vi på med Gina Tricot för att bredda utbudet som vänder sig till en yngre och modemedveten kund, säger Per Wallentin, nordisk affärschef på Hede Fashion Outlet.

På torsdag invigs även den nya skoaffären Lantan som erbjuder varumärken som R.M. Williams, Parajumpers, Superga, Primeboots med flera.

Fler öppningar på Hede Fashion Outlet planeras under våren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094