23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt samarbete för en ny tid

Efter en tids arbete bakom kulisserna kan vi nu presentera ett nytt och spännande samarbete med Fashion Factory! Fashion Factory har många års erfarenhet inom mode- och textilbranschen och kan bidra med stor kompetens inom både design och produktion. Genom det nya samarbetet kan vi erbjuda ännu fler skräddarsydda lösningar, bredda vårt erbjudande och skapa kostnadseffektiva lösningar till våra kunder.

Samarbete i förändringstider

I branschens pågående förändring ser vi att behovet av samarbeten kring både design, inköp och försäljning blir allt viktigare för att effektivt komma framåt. Samarbetet med Fashion Factory föll sig därför helt naturligt för oss.

Vårt gemensamma engagemang för service, hållbarhet och entreprenörskap utgör grunden för vårt samarbete och våra delade värderingar gör oss både starkare och mer effektiva. Tillsammans kan vi hjälpa till med hela koncept, från start till mål, eller med utvalda delar och produkter.

Med ett kreativt helhetstänk, effektiva arbetsprocesser och transparenta produktionskedjor kan vi hjälpa våra kunder att effektivt komma framåt.

Kontakta oss eller läs mer på https://www.markett.se/ eller https://www.fashion-factory.se/

Märkett i Borås AB
Mariedalsgatan 5
503 38 BORÅS
Borås stad
Sverige

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046