23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Genom PROJECT: RESTORE balanseras kreativitet, krav och kontroll

Balansen mellan form och funktion, mellan kreativitet, krav och kontroll genomsyrar allt vi gör och är en naturlig del av vårt dagliga arbete. Det handlar om balansen mellan de exklusiva detaljerna som stärker ett varumärke och de nödvändiga informationsbärarna som måste finnas. Det handlar om balansen mellan krav från kunder, samarbetspartners och regelverk och om kontroll över vad vår verksamhet påverkar.

Vår jakt på att balansera vår verksamhets påverkan på miljö och klimat har lett till ett viktigt och starkt samarbete med vår speditör Swedebridge och deras lokala initiativ PROJECT:RESTORE.

Sedan starten 2021 har vi tillsammans med några andra företag varit med och investerat i projektet som syftar till att minska mängden koldioxid i atmosfären och öka den biologiska mångfalden. Detta görs genom att skapa nya våtmarker som återställer naturen.

Att få investera i ett så viktigt projekt, så nära, ger oss mer kontroll än vad tidigare liknande investeringar gjort. Dessutom kan vi själva vara med och både se och mäta förbättringarna i området.

En solig dag i oktober fick vi möjligheten att följa med ut till Markö 1:5 för ett nytt besök i området. Den här gången var det dags för att ta DNA prover i området. DNA proverna ska nu analyseras för att mäta skillnaden på den biologiska mångfalden sedan förra provtagningen.

Att få möjligheten att vara med på riktigt och veta att våra investeringar gör skillnad ger oss både större kontroll och kunskap, något som är värt mycket när kraven runt oss skärps.

Märkett i Borås AB
Mariedalsgatan 5
503 38 BORÅS
Borås stad
Sverige

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.048