23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RAJA Group publicerar en omsättningstillväxt på 43% för 2022

RAJA har publicerat sina finansiella resultat för 2022. De visar framsteg i diversifieringsstrategi. - 2022 intäkter på 1 720 miljoner euro, en ökning med 43 % från 2021 - Intäktsökning driven av förvärvet av Viking och en organisk tillväxt på 9,2 % - Bättre balanserad aktivitetsportfölj - Lite ökning av Vikings intäkter och försäljningsmarginal för första gången på 10 år - Acceleration av RAJA Market-projektet - Bredare utbud av miljömedvetna lösningar

”RAJA-Group uppnådde återigen en organisk tillväxt på nästan 10 %. Detta är en solid prestation med tanke på den ekonomiska nedgången, försörjningssvårigheter och bristen på vissa råvaror. Detta bekräftar relevansen av RAJAs diversifieringsstrategi. RAJA har blivit en stor aktör på den europeiska marknaden för kontorsmateriel och utrustning, samtidigt som dem behåller en position som Europas största distributör av förpackningar.

Tack vare god kostnadskontroll har RAJA hållit en rörelseresultat på ungefär samma nivå som 2021, samtidigt som dem dämpat prisökningar för att förbli konkurrenskraftiga.

Framför allt gör dem framsteg när det gäller att genomföra deras strategiska projekt "RAJA Market", som kommer att göra RAJA till en one-stop-partner för deras kunder. De kommer att ha tillgång till hela RAJAs erbjudande i hela Europa tack vare förstärkningen av kommersiella och logistiska synergier mellan dem olika företag”, säger Danièle Kapel-Marcovici, RAJA Group President and CEO.

Rajapack AB
Logistikvägen 2
438 70 Landvetter
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5568762651

Kontaktperson

RC

Sänd till en kollega

0.047