23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ta chansen att delta i NEST Bootcamp - sista ansökan 26/2

Har du en affärsidé som kan bidra till att ställa om textil- och modeindustrin till att bli mer hållbar? Nu är det hög tid att ansöka till årets NEST Bootcamp i Stockholm den 16-17 mars. På söndag den 26/2 stänger ansökan.

Nätverkande, workshops, föreläsningar, affärsutveckling och ett stipendie på 75.000 kr från branschorganisationen TEKO - Sveriges Textil- och Modeföretag . De bolag som antas till NEST kan få en ordentlig skjuts framåt i sitt företagande. Efter NEST katapultprogram finns möjlighet till inkubation delux med upp till 300.000 kr i finansiering.

NEST bootcamp vänder sig till dig som har en affärsidé som på något sätt kan bidra till att ställa om textilindustrin till att bli mer hållbar – allt från skapande av nya material eller hållbara infärgningstekniker till logistiklösningar för retail och insamling av textilier som inte längre används. Läs mer & ansök till NEST-bootcamp

Vi kickstartar bootcamp med en sprudlande inspirationsföreläsning med Johan Sköld. Du får ta del av Johans bästa tips som kan avgöra om din affärsidé kommer lyckas eller ej - att maximera din prestation genom att sälja till dem som faktiskt vill köpa och att sälja det kunderna faktiskt vill betala för. Så hur vet du det? Och vad kan du göra för att det ska stämma in på din affärsidé?

Det kommer du få hjälp med under bootcamp av våra kunniga och engagerade experter, partners och likasinnade. Så att du kommer hem med ett spetsigare erbjudande, nyfunna kontakter, inspiration och verktyg för en riktig boost framåt.

På bootcampet den 16-17 mars på A House Ark i Stockholm kommer deltagarna få lyssna till föreläsningar och delta i workshops med bland annat Jonas Gallneby, Finnveden Säljkraft, om sälj och marknad, Hanna Wiljebrand, SISP om team och ledarskap, Matilda Sjödin, Trossa om hållbarhet, Charlotta Gadzur, Borås INK om ekonomi och finansiering och Simon Hjelte, Borås INK, om produkt och tjänst.

Torsdagen avslutas med en kurerad middag för deltagande bolag, partners, näringsliv och namnkunniga inom svenskt mode deltar som arrangeras tillsammans med samarbetspartners Swedish Fashion Association.

Initiativet NEST Sweden, ett katapultprogram för startups, lanserades 2022 med målsättningen att driva på utvecklingen till en hållbar textil- och modeindustrin. NEST är skapat av inkubatorerna Borås INK, eXpression Umeå, STING i Stockholm och xPlot i Lund för att gemensamt erbjuda stöd till startups i hela landet som kan få avgörande betydelse för att deras affärsidéer lyckas på marknaden.

Förra året medverkade bland annat RecoMended som vann pitchfinalen, Beskow von Post som startat samarbete med Elis och ReRobe som medverkat i flera poddar och deltagit i TINC, ett acceleratorprogram för nordiska techbolag i Silicon Valley.

Vill du bli en av entreprenörerna som deltar i årets NEST Bootcamp är det hög tid att ansöka. NEST Bootcamp är kostnadsfritt att delta i. Ansök på nestsweden.se. Sista dag för ansökan är den 26 februari.

Inkubatorn i Borås AB, Textile Fashion Center
Skaraborgsvägen 3 B, Box 8000
501 18 Borås
Borås stad
Sverige
VAT nummer: SE5566857362

Kontaktperson

SK
Senaste inläggen från Inkubatorn i Borås AB, Textile Fashion Center
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.049