23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ANSÖKAN ÖPPEN - Hållbarhetsutvecklare inom textil & mode

Passa på att utveckla dina kunskaper och färdigheter i alla dimensioner av hållbar utveckling: ekologisk, social och ekonomisk.

Det här är YH-kursen för dig med minst 2- års yrkeserfarenhet från textil och modebranschen och som behöver få en helhetsförståelse för hur företag i branschen kan anpassa produktionen utifrån nya miljökrav och samtidigt bibehålla sin konkurrenskraft och verka för hållbar tillväxt.

Kursen är speciellt utformad för att stödja dig som yrkesverksam och ger dig en flexibilitet att genomföra studier som passar dig och möjliggör att kunna arbeta parallellt.

Du läser på distans, på halvfart under 9 månader, och får verktyg för att medvetet kunna verka för mer hållbar konsumtion och produktion. Efter avslutad kurs får du ett utbildningsbevis.

Ansök senast 6 januari! Kursen startar 23 januari .

Läs mer och ansök på Nordiska Textilakademin

Sagt om kursen
"En fenomenalt bra och fortbildande kurs. Den inte bara öppnade ögonen för den enorma utmaning vi har, men gav mig en bra förståelse om vart jag har störst påverkan och vart resurserna som finns till förfogande utnyttjas mest effektivt"

Björn Bengtsson, grundare av Uniform Studio AB

Nordiska Textilakademin
Box 55008
501 14 Borås
Borås stad
Sverige
VAT nummer: SE8645015895

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.078