23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stronger together!

Inköps- och produktteam träffas för ett europeiskt seminarium

RAJA Groups inköps- och produktteam träffades för ett europeiskt seminarium i Frankfurt, Tyskland, den 12-13 oktober.

Med temat "Stronger Together", leddes seminariet som samlade mer än 50 deltagare från alla RAJA-koncernens företag, av Ulrick Parfum, Group Purchasing and Product Director, och Michael Behling, Head of Category, Commerce Platform & Master Data Management.

Syftet med denna årliga sammankomst, organiserad i form av presentationer och workshops, var att förena teamen kring gemensamma värderingar av kundnöjdhet, produktkvalitet och affärsutveckling, att tillsammans bygga upp 2023-planen för att öka försäljningen och öka inköpseffektiviteten, och att dela bästa praxis.

 Alain Josse och Vincent Terradot, verkställande direktörer för RAJA Office och RAJA Packaging & Equipment, presenterade RAJA Group som en snabbväxande europeisk aktör och det konkurrensutsatta landskapet och marknadstrenderna för europeisk BtoB-distribution.

 Som gästföreläsare pratade Etane Derhy, Group Key Account Director, och Brian Hall, Key Account Director, RAJA Office, om hur man kan stärka synergier mellan inköp och försäljning för att utveckla vår verksamhet i hela Europa. Nathalie Chapusot, VD, Marknadsföring och Digital, talade om RAJAMarket-projektet och digitalisering som tillväxthävarmar för koncernen.

Deltagarna uppskattade möjligheten att träffa hela teamet av köpare och att tillsammans arbeta fram 2023 års handlingsplaner.

"Det var viktigt för oss att vara här och diskutera hur vi kan arbeta tillsammans i projekt och om utvecklingen av vårt produkterbjudande, för att växa vår verksamhet i Europa." Fabien Kraft, inköpschef, RAJA Tyskland

"Oavsett om du arbetar för RAJA Packaging eller RAJA Office, i den centrala eller lokala organisationen, när vi arbetar som ett team, kommer vi att bli starkare tillsammans!" Rogier Koning, Kategoriledare, Viking

"Jag träffade många människor som jag inte kände tidigare, speciellt från Viking. Jag gillade verkligen att lära känna dem och knyta kontakter med alla deltagare." Pascaline Gouin, Group Product and Purchasing Senior Manager

”RAJA är nu en stor och kraftfull koncern, med många affärsenheter och expertis inom flera produktkategorier. Jag tror att detta är en verklig fördel för våra kunder men också motiverande för vår personliga utveckling inom försäljning och inköp.” Silvia Arban, Merchandising Director, Mondoffice

Michael Behling var "mycket imponerad av förmågan hos hela laget och av den kvalificerade diskussion vi hade". Han ser fram emot det kommande samarbetet!

Ulrick Parfum avslutade med att säga "Detta var en stor, spännande händelse, första gången som inköpschefer träffades ansikte mot ansikte sedan pandemin och Viking-förvärvet. Produkter är kärnan i vår distributionsaktivitet, och det är viktigt att inköpsteamet arbetar tillsammans i synergi och delar samma nivå av excellens, entreprenörskap och kundanda.”

Rajapack AB
Logistikvägen 2
438 70 Landvetter
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5568762651

Kontaktperson

RC

Sänd till en kollega

0.094