23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Livesändning med tema Alla trodde det var omöjligt

Ett ämne som lyfts på INK DAY den 16/9 är att ställa om textilindustrin till att bli mer hållbar. Medverkar gör Sandra Roos, Kappahl, Cecilia Tall, TEKO, och Jesper Karlsson och Erik Lindtorp, grundare till startupbolaget RecoMended.

Under våren startade Borås INK tillsammans med inkubatorerna eXpression Umeå, STING i Stockholm och xPlot i Lund initiativet NEST. Då genomfördes en första omgång av ett katapultprogram för startups med individuell coachning, ett intensivt bootcamp och avslutande pitchtävling. RecoMended, som erbjuder automatiserade och skalbara reparationslösningar, vann pitchtävlingen och tilldelades 75.000 kr i stipendie från TEKO som stöttar initiativet. Både Cecilia Tall och Sandra Roos satt med i juryn. På INK DAY berättar de hur de ser på utmaningen att ställa om textil- och modeindustrin till att bli mer hållbar och varför de på olika sätt deltagit i NEST.

Medverkar i sändningen gör också Annelie Rådhall, affärsutvecklare på Borås INK och projektledare för NEST. Hon kommer att berätta om årets nyheter för NEST.

INK DAY sänds den 16/9 kl 10:00-11:30.

INK DAY arrangeras av Borås INK för att inspirera fler människor att satsa på sin entreprenörsdröm. Med årets tema Alla trodde det var omöjligt vill de visa på att det omöjliga faktiskt kan vara möjligt. Key Note Speaker är Christoffer Lindhe som drabbades av en svår tågolycka 2006. Mirakulöst överlevde han men miste båda benen och vänster arm. Sedan dess har han haft en karriär som paralympier och driver idag bolaget Lindhe Xtend AB.

Anmäl dig här för att få länk till sändningen.

Just nu kan du ansöka till Borås INKs entreprenörsprogram INK LAB. Ett kostnadsfritt åttaveckorsprogram för dig som vill testa din affärsidé. I programmet ingår digitala workshops, personliga coachtimmare och nätverkande. INK LAB avslutas med en pitchtävling med chans att vinna 50.000 kr till att arbeta vidare med sin affärsidé. Sista ansökningsdag är 28 september.

Inkubatorn i Borås AB, Textile Fashion Center
Skaraborgsvägen 3 B, Box 8000
501 18 Borås
Borås stad
Sverige
VAT nummer: SE5566857362

Kontaktperson

SK
Senaste inläggen från Inkubatorn i Borås AB, Textile Fashion Center
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.047