23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Integrera Fortnox med Gung för effektiv orderhantering

Integrera Fortnox med Gung för effektiv orderhantering för B2B, säljare, agenter och distributörer.

Med Gung kommer ni hantera hela flödet från artikeldata till fakturor

I PIM (Product Information Management) skapar ni artiklar och berikar med priser, bilder och grunddata som klassificering, produktbeskrivningar och allt däremellan. När det är skapat i Gung PIM skapar Gung artikelnummer, namn och priser i Fortnox och övriga data finns tillgänglig i Gungs databas. Enkelt va?

Den data man berikat ens artiklar i PIM med är i sin tur tillgänglig att presenteras i de olika kanaler ni har som B2B, B2S och B2C samt marknadsplatser såsom Amazon, Zalando, Btwentyfour, etc..

I Gungs B2B och B2S portal kommer era kunder, säljare, agenter och distributörer lägga order som skapas upp i Fortnox för vidare hantering som plock, leverans och fakturering.

För säljaren finns hela kundregistret från Fortnox presenterat i ett snyggt och lättförståeligt format. Önskar säljaren skapa upp en ny kund i Fortnox, kan de göra det direkt i Gung.

I datorn, telefonen eller surfplattans webbläsare lägger ni eller kunden ordern oavsett vart ni befinner er - på en mässa, ett kundbesök eller på kontoret.

I funktionen produktexport kan ni hantera mängder av exporter till kunder. Skapa produktkataloger, Linesheet, offertunderlag, eller excel med enkelhet. Exporter av artiklar eller lagerlistor - ni väljer, vi har mängder av standardrapporter.

Läs mer om oss Gung.se

Kontakta oss för mer information

Mats Hanson, Försäljning Gung, 0793 320 340 mats.hanson@gung.se

 

Gung
Viktor Rydbergsgatan 64
412 81 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5590040993

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.078