23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Livepodd med tema ”Kan AI & tech skapa hållbar shopping?”

Den 25 januari sänder NEST-podd live från A house Ark entré kl 11:30, i Stockholm med tema ”Kan AI & tech skapa hållbar shopping?”. Titta på plats eller digitalt via NEST sociala kanaler.

AI och techlösningar öppnar upp för massor av möjligheter. Men hur använder vi ny teknik på bästa sätt? Kan den förverkliga hållbara returer, frakter och storskalig sourcing av second hand? Kan företagen möta kundernas krav på snabbhet och samtidigt nå klimatmålen? Detta kommer det andra avsnittet av NEST-podden handla om.

Medverkar gör:

Daniel Mattebo, medgrundare till Turnr, ett digitalt returhanteringssystem som möjliggör smidiga och hållbara returer. Turnr var det första bolaget i världen med att kunna skicka kunders e-handelsreturer direkt till nya köpare och har expanderat till både hela Europa och USA.

Sebastian Schardl, CMO för HUBSO vars affärsmodell går ut på att förvandla kreatörer till entreprenörer genom att utveckla autentiska e-handelsvarumärken. HUBSO hanterar infrastrukturen för produktion, varumärke och e-handelslösningar och driver idag fashion varumärken tillsammans med bland andra Linn Ahlborg, Sanne Josefson och Alice Stenlöf.

Vendela Ragnarsson, VD och medgrundare på ReRobe som är en retail tech startup med fokus på premium secondhand. Vendela är även vice ordförande i Swedish Fashion Association och vill genom sitt styrelsearbete hjälpa fler inom retail att börja arbeta med cirkulära affärsmodeller och secondhand.

Simon Edström, grundare av Serculate, en ledande plattform för att bedriva second handförsäljning i butik som idag används av ledande varumärken och fristående butiker.

Moderator är Simon Hjelte, programansvarig för NEST och affärsutvecklare på Borås INK.

Läs mer och anmäl dig

Eventet arrangeras av STING som är en av fyra inkubatorer som startat initiativet NEST för att driva på utvecklingen av en hållbar textilindustri. Textil- och modeindustrin är idag en av världens största klimatbovar. Branschen är i stort behov av att ställa om och förändra sin produktionskedja. För att göra det krävs nytänkande och innovation i alla led. Därför skapades NEST – New Entrepreneurship for a Sustainable Textile industry. NEST består av Borås INK, eXpression Umeå, STING och xPlot i Lund.

Inkubatorn i Borås AB, Textile Fashion Center
Skaraborgsvägen 3 B, Box 8000
501 18 Borås
Borås stad
Sverige
VAT nummer: SE5566857362

Kontaktperson

SK
Senaste inläggen från Inkubatorn i Borås AB, Textile Fashion Center
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.046