23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Digital Wholesale—Hur fungerar det?

| Medlemsnyhet | Företag JOOR Inc

Föreställ dig den traditionella wholesale processen, med alla de extra fördelarna av en uppgradering till vår nuvarande omfattande virtuella miljö. Det är digital wholesale. Men hur fungerar det?

Föreställ dig den traditionella wholesale processen, med alla de extra fördelarna av en uppgradering till vår nuvarande omfattande virtuella miljö. Det är digital wholesale.

Wholesale har alltid spelat en viktig roll i detaljhandeln. Ett mellansteg mellan producenter och slutkonsumenter, business-to-business-transaktionen (B2B) för köp och försäljning av varor i kvantitet för återförsäljning i slutändan. Digital wholesale är B2B köp och försäljning via ett medium av en avancerad virtuell plattform. Det representerar en unik möjlighet för brands och retailers att ansluta, samarbeta och göra affärer online.

Men hur fungerar det?

Först skapar brands digitala versioner av produkten i sin kollektion. Dagens tekniska verktyg kan göra en kollektion levande på skärmen. 360° bilder och zoombara visningar tar fram alla detaljer, medan dynamisk högupplöst video visar hur tyget rör sig och faller. Förstärkt verklighet (AR) kan lägga över bilder för en sammansatt visning, och 3D-rendering ger en fotorealistisk touch. När deras kollektion är klar, kan brands anordna online utställningar och personliga presentationer, göra virtuella möten med köpare, erbjuda skräddarsydda linjeark, och till och med generera fakturor och få in betalningar—allt online.

För deras del, kan retailers bläddra i deras anslutna brands’ digitala kollektioner och leta efter artiklar som passar deras estetik. Retailers kan hålla sig uppdaterad med sin favorit-brands och göra nya spännande upptäckter utan stress och resekostnader. Dessutom, kan retailers granska linjeark, träffa brand representanter för att diskutera schemaläggning och andra detaljer, och fullt ut planera sina sortiment helt virtuellt. De kan också söka, lägga beställningar och till och med betala fakturor allt i plattformen. 

Digitalisering effektiviserar wholesale processen till gagn för båda brands and retailers. Digital wholesale utökar komforten, bekvämligheten och effektiviteten av personlig shopping till B2B wholesale världen så brands och retailers kan utöka sitt nätverk samtidigt som de gör affärer från var som helst i världen, 24/7. 

Tips för brands

Dra fördel av den avancerade tekniken för att skapa en virtuell utställning där köp kan göras. Med avancerad bild- och videoteknik—inklusive 3D- och AR-renderingar—JOOR:s brands kan markera specifikationerna för sina mönster med zoombara visningar, verklighetstrogna detaljer, och rörelse.
Nå en mängd internationella köpare av alla budgetar och intressen, 24/7 från bekvämligheten av ditt hem. JOOR:s teknik ger brands tillgång till en hybrid inställning till digital wholesale, vilket gör att de kan agera värd för interaktiva möten med potentiella kunder, antingen personligen eller helt online. 
JOOR hjälper brands samla in värdefulla data och analyser i realtid. Kör rapporter för att hjälpa till med planeringsbeslut och prognoser och tillhandahåller mer detaljerade prognoser för att hålla ditt företag igång på ett smidigt sätt. 
Generera fakturor och samla in betalningar direkt i plattformen. JOOR hanterar 135 valutor runt om i världen, vilket gör att du kan utöka din räckvidd dramatiskt.


Tips för retailers

Upptäck de mest spännande brands och produkter inom JOOR:s expansiva nätverk. Förbättrade sökmöjligheter låter dig filtrera efter trend eller nyckelord att hitta de perfekta produkterna som dina kunder kommer att älska.
Upprätta möten för att ställa frågor, samla detaljerad information, och organisera detaljerna i kontrakten, scheman och leverans. JOOR eventkalender med pass säkerställer att du kan hålla dig uppdaterad med de allra senaste globala modeevenemang och handelsmässorna, tillgängliga utan att behöva lämna hemmet.
JOOR Workspace stöder Retail Partners när de bygger sortiment över brands, kategorier och valutor, samarbetar med kollegor och partners genom hela processen. 
Tagga automatiskt produkterna i ditt sortiment tack vare en av JOOR:s uppskattade teknikpartner, Lily AI. Spara värdefull tid och minska risken för felaktigheter med automatisk attribution.
JOOR är branschens största anordnade B2B-nätverk med:

385 000+ retailers i 150 länder runt om i världen

13 400+ brands i 53 kategorier

Ta reda på hur JOOR kan förbättra din wholesale upplevelse. Registrera dig för ett konto hos brands eller boka en demo.

Medlemsnyhet

Företag
JOOR Inc

JOOR Inc
1239 Broadway 9th Floor
USA
New York NY 10001
United States of America
JOOR Inc

Sänd till en kollega

0.094