23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyhet: sträckfilm av papper

Minska er klimatpåverkan genom att ersätta plastemballage med emballage av papper. RAJAs nya papperssträckfilm är ett utmärkt alternativ till traditionell handsträckfilm av plast.

Sträckfilm är en populär skyddsprodukt inom emballage och transport. Med hjälp av sträckfilm får era gods en stadig fixering på lastpallen, samtidigt som det skyddas mot smuts, damm och fukt.

Eftersom RAJA ständigt arbetar med att utveckla sitt miljövänliga utbud inom emballage finns det sedan tidigare i sortimentet redan en sträckfilm som består av 80% återvunnen plast. Och nu går RAJA ett steg längre och erbjuder handsträckfilm av papper vilket är 100% återvinningsbart och PEFC-certifierat.

Nyfiken på hur produkten ser ut? Se demovideo på RAJAs youtubekanal: https://youtu.be/9SZtAG73vb0

Lång tradition av miljötänk

Rajapack AB i Sverige är en del av RAJA-gruppen, Europas största emballageleverantör som grundades för över 65 år sedan i Frankrike och idag finns representerad i 19 olika länder. Miljön är något som genomsyrar hela organisationen - exempelvis är hela 95% av RAJAs leverantörer europeiska, och mer än hälften av produktutbudet i den svenska marknaden består av miljövänliga produkter.

Rajapack AB
Logistikvägen 2
438 70 Landvetter
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5568762651

Kontaktperson

RC

Sänd till en kollega

0.047