23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Få support för sälj och CRM för att skala upp bolaget

| Medlemsnyhet | Företag Craftware - Orange Group in Sweden

Antag att du vill skala upp och ta ditt företag till nästa nivå med kostnadsfri hjälp från erfarna rådgivare och ett marknadsledande CRM-system. I så fall har du nu chansen att bli utvald till Craftware Swedens Acceleratorprogram.

Craftware, som är en del av telekom-koncernen Orange Group och en global Salesforce-partner sedan 2014, har startat ett acceleratorprogram för svenska bolag. Craftware Swedens Acceleratorprogram kommer att hjälpa utvalda svenska bolag med den digitala omvandlingen genom att implementera och integrera Salesforce samt ge rådgivning.

Salesforce är det främsta verktyget för hantering av kundrelationer för små, medelstora och stora bolag och hjälper företagare världen över att fatta bättre beslut och effektivisera verksamheten. 

”För att skala upp ett företag i dagens dynamiska verklighet finns det inget sätt att undvika ett effektivt och skalbart CRM-system. Utan systematisk och skicklig användning av data kämpar ditt företag i blindo mot konkurrenterna. Konkurrenter som kanske inte har en bra produkt eller tjänst, men som systematiskt och kreativt utnyttjar sitt CRM-system”, säger Lidia Sybicka, Sales Manager, Craftware.

Överväger ditt bolag att bli effektivare och springa om konkurrenterna kan Craftware Swedens Acceleratorprogram hjälpa till. Ditt företag kommer både att få rådgivning i världsklass och kunna spara in på kostnader, till ett värde av 450 000 kr.

”Det känns väldigt spännande att kunna erbjuda vårt acceleratorprogram till svenska bolag. Det är ett sätt för oss att visa att vi vill stötta verksamheter som är ambitiösa och vill växa. Att skala upp kan vara dyrt och kännas osäkert. Vi på Craftware kan ge rådgivning och hjälpa företag att spara in på de rätta områdena och spendera på andra. Vi kan få upp farten och tillväxten”, säger Lidia Sybicka, Craftware.

Martin Edenström från MKSE.com, en ledande community och nyhetssajt för digitala ledare i Sverige, menar att programmet inte bara kommer att gynna de antagna bolagen utan även de nordiska länderna i stort:

”Efterfrågan på utveckling och konfiguration inom Salesforces produktsvit är fortsatt massiv. De nordiska länderna kommer att gynnas av Craftware Swedens satsning på att genom acceleratorprogrammet vidareutbilda bolag genom nischad expertrådgivning.”

Craftware, som sedan 2014 har implementerat Salesforce för företag i hela Europa, arbetar med ledande internationella företag och IT-avdelningar för att utveckla och underhålla deras CRM-system. Craftware hanterar projekt på olika nivåer från analys till drift och testning.

Lidia Sybicka tillägger: ”Acceleratorprogrammet är en möjlighet för oss att visa vad vi kan erbjuda svenska företagare som går i tankar på att implementera ett CRM-system. Salesforce är en stor plattform som tillhandahåller många tjänster och med hjälp av vår pricksäkerhet kan Salesforce få ditt bolag att ta nästa steg.”

En expertpanel från Craftware kommer gemensamt att välja ut de bolag som får chansen att delta i Craftware Swedens Acceleratorprogram, värde cirka 450 000 kr.

För mer information och anmälan till Craftware Swedens Acceleratorprogram klicka här.

Om Craftware

Craftware, som är ett polskt företag, har varit verksamt på marknaden i 12 år. Sedan 2020 ingår vi i Orange Poland Group och vi har varit Salesforce-partner i åtta år, UiPath i tre år och Veeva i ett år.

Vi ger rådgivning om hur man implementerar Salesforce-teknik inom marknadsföring, försäljning och kundservice. Vi arbetar med både polska och utländska kunder. Dessutom hjälper vi globala företag genom att administrera, underhålla och utveckla Salesforce-funktioner i olika team. Vi erbjuder också body leasing och team leasing-tjänster inom IT-industrin, där vi bland annat tillhandahåller projekt- och servicechefer, testare, affärsanalytiker eller specialister inom Robotic Process Automation.         


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Craftware - Orange Group in Sweden

Gårdsvägen 6,
196 70 Solna
Sverige
Craftware - Orange Group in Sweden

Sänd till en kollega

0.094