23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Gör vardagen enklare med påsar för presenter och försändelse

Upptäck en värld av vackra emballage hos Scanlux Packaging, där våra designers har tagit in tidens trender i sin vackra design. Oavsett om vi handlar på nätet eller i en fysisk butik har emballage en enorm inverkan på kundupplevelsen.

Ge dina kunder en presentpåse som passar för årstiden, ett speciellt tillfälle eller ditt varumärke. Presentpåsar sparar otroligt mycket tid när du slår in paket i butiken och det förenklar processen för dig och dina anställda att ge kunden en fin och inbjudande present. Påsarna kan även användas vid försändelse, då de klassiska fraktpåsarna är ett effektivt sätt att skicka varor.

Vi har samlat alla i en katalog som du kan se här.

Här fokuserar vi på fyra typer av påsar:

 • Fina papperspåsar
  De vackra papperspåsarna finns i fyra färger av brunt kraftpapper. De är både charmiga och praktiska när du har små varor att slå in.
  De vackra papperspåsarna har inget handtag – du kan därför ge bort dem gratis så behöver inte kunden betala för en hel bärkasse.
  Du hittar papperspåsarna direkt här.
 • Velourpåsar
  De nya velourpåsarna från Scanlux Packaging är till för dig som vill ge dina kunder en exklusiv upplevelse utöver det vanliga. Med velourpåsar kan du ta din inslagning till en ny nivå och samtidigt förbättra kundernas upplevelse av din butik och ditt varumärke. Det är ett sätt att visa att du lever upp till den höga kvaliteten och fokuserar på exklusivitet. Det säger också något om ditt varumärkes värderingar och det signalerar att du väljer att skämma bort dina kunder.
  Du hittar velourpåsarna direkt här.
 • Kraftiga påsar för transport
  För mindre föremål är kraftpapperspåsar smarta, lätta att hantera och hållbara och det gör att du kan visa din gröna profil genom ditt emballage. Påsarna har en dubbel flik och perforering så att kunden enkelt kan använda den vid retur.
  Dessutom har du möjlighet att få din logotyp tryckt på påsarna för ökad synlighet och varumärkeskännedom.
  Du hittar fraktpåsarna här.
 • Exklusiva presentpåsar
  Om du tittar närmare på den här lyxiga presentpåsen ser du en präglad struktur som skapar ett mönster som liknar vävt tyg. Den här presentpåsen är tillverkad av vitt hållbart kraftpapper och har ett retro-de-lux-uttryck som kombinerar färg och textur. Påsarna finns i mörkt petroleum och dovt grön och utstrålar lyx och omtanke till dina kunder.
  Använd den till kläder, smycken, underkläder eller inredning och stäng påsen med ett fint band.
  Du hittar presentpåsarna i mörkt petroleum och dovt grön här.

Vill du se hela katalogen? Då kan du se den här.

Scanlux Packaging A/S
Kungstorget 8, 252 78 Helsingborg
252 78 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5164079104

Kontaktperson

MP
Mathilde Plesner
mep@scanlux.com

Sänd till en kollega

0.047