23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upplev 50 sidor med oemotståndlig vårdesign för din butik

Ett nytt år innebär förstås också att du behöver ny inspiration för din presentinslagning. Vi har fått hem vår helt nya kollektion med presentpapper som passar för din vardag.

Våra nya presentpapper är fyllda med vackra färger, festliga djur och vackra blommor som är redo att omfamna dina varor och överlämnas med glädje till den lyckliga mottagaren.

Bland de nya produkterna finns presentpapper för barn, vackra blommiga mönster och dubbelsidiga papper som ger dig större flexibilitet att välja rätt utseende för din verksamhet.

Hitta inspiration för dina nya presentpapper i vår nya katalog här.

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har från starten 1988 satsat på kvalitet och hållbarhet i valet av material till emballage. Med huvudkontor i Fredensborg, Danmark, fungerar Scanlux Packaging som partner för ett antal stora europeiska detaljhandelskedjor. Företaget erbjuder faciliteter och kompetens inom design, lager och distribution. Scanlux Packaging har genom åren erhållit flera miljöcertifieringar. Dessa certifikat är välkända och garanterar att de föreskrivna standarderna uppfylls och kontrolleras.

Med expertis i bagaget
Med tusentals kunder i hela Europa har Scanlux Packaging uppnått en solid expertis inom e-handelsemballage, påsar och inslagning. Därutöver erbjuder vi ett omfattande sortiment av presentpapper, askar, band, vinförpackningar med tillbehör som tillsammans kan utgöra en sammanhängande emballagelösning för Sveriges detaljhandlare och webshoppar.

Scanlux Packaging A/S
Kungstorget 8, 252 78 Helsingborg
252 78 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5164079104

Kontaktperson

MP
Mathilde Plesner
mep@scanlux.com

Sänd till en kollega

0.046