23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kurser inom personlig utveckling

Bli en bättre förhandlare eller utveckla ditt självledarskap. Som medlem i Sveriges Textilhandlare får du ett rabatterat pris.

Webbkurs i förhandlingsteknik hos Yesbridge
Löpande
Ordinarie pris 995.-
Medlemspris 695.-

Kursen vänder sig till affärsförhandlare, säljare, inköpare, marknadsförare, medlare och andra förhandlare. Utbildningen kräver inga förkunskaper och passar både nybörjare och erfarna förhandlare. Efter utbildningen kommer du direkt att kunna göra bättre affärer och skapa goda relationer. Du kommer att förstå hur en förhandlingsprocess är uppbyggd och lära dig en mängd effektiva tekniker och strategier som kan användas omgående för bättre resultat.

Självledarskap med Soul Academy
30 augusti och 23 september 
Online
Ordinarie pris 15 900.-
Medlemspris 6 995.- 

Att vara ledare är en spännande och ofta utmanande uppgift. Hur du hanterar din ledarroll i din vardag bygger mycket på hur du hanterar dig själv. För att kunna leda andra behöver du kunna leda dig själv. Så att du orkar med i längden och kan skapa den arbetsmiljö och de resultat som du och dina medarbetare behöver och vill. Den här kursen ger dig verktyg och metoder för att kunna fatta medvetna beslut om vad du gör, när du gör det samt hur du skapar effektivitet i ditt dagliga liv samtidigt som du tar hand om ditt välmående. 

Läs mer om Sveriges Textilhandlare och vad du får som medlem!

Sveriges Textilhandlare
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE8020034933

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.062