23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

5 fördelar med att ta hjälp av en förpackningsexpert

| Medlemsnyhet | Företag Avisera AB

Det ska aldrig kännas krångligt att beställa trycksaker. Men det kan lätt bli det. Avisera finns här för att göra dina inköp roligare, enklare, mer kostnadseffektiva och hållbara!

Här är 5 anledningar till att jobba med oss: 


1. Ta del av vår expertis

På Avisera har vi lång erfarenhet av förpackningar och trycksaker. 30 år faktiskt. Prata med oss inför ditt nästa projekt, så hjälper vi dig att hitta rätt produkt, material och utförande. 

2. Få ett förslag anpassat efter din budget

Din utmaning är vår utmaning. Vi skräddarsyr varje förslag och tänker utanför boxen för att hjälpa dig att optimera just dina inköp. 

3. Ta din paketering till en ny nivå i våra showroom

Visste du att vi har ett enormt materialbibliotek och totalt 6 showroom i Stockholm och Göteborg? Träffa oss på ett inspirerande möte – känn, kläm och ta hem det du behöver. Självklart kan du även ta ett digitalt möte med oss!

4. Experthjälp hela vägen

Det bästa med att ha en personlig kontaktperson (en sann wrap artist) hos Avisera är att vi fungerar lite som din egen projektledare. Vi håller koll, följer upp och sköter alla detaljer gällande din beställning från start till slut.

5. Vi lagerhåller åt dig!

Slösa inte värdefull lagerplats på påsar och förpackningar. Låt oss göra det i stället. Vi förvarar dina produkter på vårt lager och ger dig en egen webbshop att beställa hem produkterna från – exakt när du behöver dem. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Avisera AB

Sankt Eriksgatan 60
102 21 Stockholm
Sverige
Avisera AB

Sänd till en kollega

0.062