23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tåligt emballage som innehåller både skönhet och hållbarhet

| Medlemsnyhet | Företag Scanlux Packaging A/S

Den norska skönhetsnätbutiken BliVakker är allmänt känd bland de nordiska länderna som en av de absolut ledande inom onlineförsäljning av skönhetsprodukter. BliVakker har nu utvecklat skyddande fraktpåsar till sin webbshop.

BliVakker bygger på ett antal värderingar som sätter kursen för verksamheten.

Detta inkluderar:

  • Innovation
  • Affärsmannaskap
  • Ärlighet

Det är alltså ett företag med fingret på pulsen när det kommer till aktuella trender, ny kunskap blandat med sakkunskap samt en önskan att erbjuda kunderna det bästa och senaste på marknaden.

Samtidigt har vi att göra med en ärlig och pålitlig webbshop, där bra affärsmannaskap och den optimala shoppingupplevelsen prioriteras högt. Just av den anledningen har företaget ett starkt fokus på bra kundservice och användarvänlighet – redan från första besök till leverans av produkten.

Detta har bland annat lett till ett behov av att tänka i mer hållbara emballagelösningar. Både som en önskan från företaget, att kunna bidra mer aktivt till en bättre världsmiljö, men också på grund av en ökande efterfrågan på hållbara alternativ från konsumenter.

En önskan om återanvändningsbara fraktpåsar
BliVakker säljer en mängd exklusiva skönhetsprodukter online varje dag som ska skickas och levereras säkert till otaliga kunder i hela Norden. Därför kompromissar inte företaget med den höga kvaliteten på deras fraktemballage – varken när det gäller skydd eller grundläggande värderingar.

Detta ställer höga krav på utvecklingen av emballaget. Här upplevde företaget särskilda utmaningar med kraven på fraktpåsarnas hållbarhetsgrad, och mer specifikt så hade företaget svårt att hitta rätt design på fraktpåsarna. Påsarna ska både ge det nödvändiga skyddet men samtidigt vara återvinningsbara för att kunna återanvändas. Detta ska även ske utan bekostnad på användarvänligheten.

Tidigare bestod deras fraktpåsar av en kombination av både papper och plast, vilket gjorde det svårt att återvinna materialet efteråt, och det är just här Scanlux Packaging kom in i bilden som en lösningsinriktad samarbetspartner.

Klicka här under for att läsa mer. Trevlig läsning!

BliVakker – tåligt emballage som innehåller både skönhet och hållbarhet

 

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har från starten 1988 satsat på kvalitet och hållbarhet i valet av material till emballage. Med huvudkontor i Fredensborg, Danmark, fungerar Scanlux Packaging som partner för ett antal stora europeiska detaljhandelskedjor. Företaget erbjuder faciliteter och kompetens inom design, lager och distribution. Scanlux Packaging har genom åren erhållit flera miljöcertifieringar. Dessa certifikat är välkända och garanterar att de föreskrivna standarderna uppfylls och kontrolleras.

Med expertis i bagaget
Med tusentals kunder i hela Europa har Scanlux Packaging uppnått en solid expertis inom e-handelsemballage, påsar och inslagning. Därutöver erbjuder vi ett omfattande sortiment av presentpapper, askar, band, vinförpackningar med tillbehör som tillsammans kan utgöra en sammanhängande emballagelösning för Sveriges detaljhandlare och webshoppar.

 

Medlemsnyhet

Företag
Scanlux Packaging A/S

Kungstorget 8, 252 78 Helsingborg
252 78 Helsingborg
Sverige
Scanlux Packaging A/S

Sänd till en kollega

0.079