23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hållbart mode- slow business

| Medlemsnyhet | Företag Sveriges Textilhandlare

Slow business – om hållbarhet, omställning och affärsmöjligheter. Ta reda på hur du kan applicera hållbara affärsmodeller utan att tappa lönsamhet.

Den nya tiden kräver att vi alla måste ställa om mot mer hållbarhet. Men knäckfrågan är: hur fortsätter vi att tjäna pengar samtidigt som att hållbarhet faktiskt handlar om mindre konsumtion? Vi har alla byggt in oss i affärsmodeller och system som i grunden främjar ett ohållbart leverne och samhälle – men hur bryter vi det samtidigt som vi skapar lönsamhet?

Föreläsaren, författaren och opinionsbildaren inom hållbart mode, Johanna Leymann, går igenom hur man kan skapa lönsamma affärsmodeller där hållbarhet och transparens är grunden och värderingsdrivet varumärkesarbete en självklarhet. Inspirationsföreläsningen vänder sig till dig som verksamhetsansvarig och tar avstamp i nulägets klimatkris och hur bråttom det faktiskt är – men också vilka fantastiska affärsmöjligheter som finns för de som vågar gå först. Den utgår från modebranschen och butikshandel och innehåller lika delar trendspaning och bra exempel som Johannas egna erfarenheter och reflektioner. Johanna ger konkreta tips på hur man kan aktivera försäljning, pressade priser, lager och kundlojalitet på ett hållbart sätt.

Föreläsningen hålls digitalt torsdag 14 oktober kl. 8.30-9.30. Alltid lägre pris för medlemmar! 

Läs mer och boka din plats!

Läs mer om medlemskap i Sveriges Textilhandlare 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Sveriges Textilhandlare

c/o Selected Office
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
Sveriges Textilhandlare

Sänd till en kollega

0.078