23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Branschrekrytering och Employer branding

| Medlemsnyhet | Företag Sveriges Textilhandlare

Det är viktigare än någonsin att arbeta med att behålla, attrahera och rekrytera rätt medarbetare. Forskning visar att företag som arbetar aktivt med employer branding uppnår större årliga intäkter jämfört med dem som inte arbetar med det.

Företagskulturen är kärnan i ett företags framgång. Ett starkt och trovärdigt varumärke bör byggas inifrån och ut där medarbetarna är företagets viktigaste ambassadörer. Hur får man medarbetarna att engagera sig i företaget och känna att arbetet är värdefullt?

Seminariet med Anna Beltrami från Beltrami Recruitment riktar sig till dig som verksamhets- eller personalansvarig, som vill inspireras av och få en övergripande bild av hur ditt företag kan arbeta med employer branding och rekrytering för att kommunicera framgångsrikt mot befintliga och nya medarbetare.
 Du får en ökad förståelse för begreppen genom goda exempel på hur andra i branschen har stärkt varumärkets position och rykte genom employer branding samt inspiration gällande attraktivt innehåll på sociala medier kopplat till det.

Läs mer och se seminariet!

Sveriges Textilhandlare är en ideell förening utan vinstintresse som sedan 1895 verkat för branschens ökade lönsamhet och kompetensutveckling. Läs mer och bli medlem!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Sveriges Textilhandlare

c/o Selected Office
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
Sveriges Textilhandlare

Sänd till en kollega

0.094