23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bli en hållbarhetsutvecklare – kursstart i oktober!

| Medlemsnyhet | Företag Nordiska Textilakademin

Under 6 månader kommer du att lära dig att självständigt driva hållbara affärsmodeller, förstå cirkulära system och bidra till hållbarhetsredovisningar.

Du kanske jobbar som inköpare, designer eller hållbarhetskoordinator idag och vill lära dig mer om hur man arbetar mer med hållbarhet. Eller kanske är du assistent som vill fördjupa dig inom en bransch eller så vill du bara komplettera din tidigare baskunskap. Alldeles oavsett, så erbjuder vi en hållbarhetsutbildning på distans för dig som yrkesverksam inom textil och modebranschen och som på olika sätt vill ta nästa steg att påverka branschen till en lägre klimatpåverkan.

Under 6 månader kommer du att lära dig att självständigt driva hållbara affärsmodeller, förstå cirkulära system och bidra till hållbarhetsredovisningar. Du lär dig också att se till att olika avdelningar på ett företag samverkar och kommunicerar i enlighet med uppsatta hållbarhetsmål. Du blir en hållbarhetsutvecklare inom textil och mode! Distansutbildningen går bra att kombinera med arbete.

– Samarbetet med näringslivet är fundamentet i vår utbildningsmetod, och all undervisning sker av lärare som själva arbetar i branschen, var och en specialist inom sitt område. Vi utgår ifrån konkreta fall, säger ämnesledare Lena Berger-Andersson vid Nordiska Textilakademin som håller i utbildningen.

Den ger dig även en möjlighet att redan under din studietid skapa ett nätverk med kontakter i näringslivet, branschorganisationer och branschinitiativ, vilket gör det lättare att direkt efter kursen vara ännu mer attraktiv i branschen.

– Utbildningen är jättebra  och har betytt så mycket för mig. Den innehåller så många delar. Lena är så bra som kursledare. En utbildning som behövs mer än någonsin för att vända den textila industrin, säger en av deltagarna som gick kursen i våras.

YH-kursen startar 4 oktober.

Läs mer och ansök här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiska Textilakademin

Skaraborgsvägen 3A
501 14 Borås
Sverige
Nordiska Textilakademin

Sänd till en kollega

0.094