23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Gott om tillbehör till smartphones

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Telefonen är idag en av våra viktigaste prylar. Om du har en smartphone är den inte bara en telefon länge utan här har du kalender, adressbok, appar och handlingslista

Tillbehören till våra telefoner blir dessutom fler och fler och det enklaste sättet att göra sin telefon personlig är med tillexempel utbytbara skal med mönster.

Det är inte så länge sedan som mobiltelefonerna var just mobila telefoner. Man hade en stationär telefon hemma och när det ringde kunde det bli slagsmål om vem som skulle hinna föst och svara, man visste ju inte vem det var, nummerpresentatörer kom senare. På väggen hängde en almanacka där viktiga saker noterades och adressboken hade sin plats på köksbänken. I dag är det annorlunda, det mesta ryms i dag i vår smartphone plus lite till. Det finns idag även gott om tillbehör för att både skydda sin telefon och göra den personlig. Hos The Mobile Store hittar du gott om mobiltillbehör till din telefon, vad sägs om att göra en egen design på ditt mobilskal? Här finns även reservdelar till mobiltelefoner, ibland är olyckan framme och man lyckas spräcka glaset eller så behöver batteriet bytas. Det är mycket man kan lösa själv bara man är lite lätt på handen och tar det lugnt. Det finns gott om tillbehör för att klara semestern och hålla barnen lugna.

Förnya din smartwatch

Det där med att kunna koppla sin smarta telefon till en klocka är inget nytt, men det är desto mer populärt. Att bara kunna ha ett armband på sig för att registrera steg, pulsträning och för att få notiser samt SMS är riktigt skönt. Vissa klockor kan till och med användas för att prata i, eller för att betala med i butik. Smartphonetillverkare släpper nya klockor frekvent och det kan vara trevligt att förnya utseendet på dem ibland. Hos The Mobile Store hittar du armband som du enkelt byter ut på egen hand.

Ledande butik online

The Mobile Store lanserades 2005 med ambitionen att skapa Sveriges ledande butik för mobiltillbehör och mobilskal online. Hos The Mobile Store hittar du ett av Sveriges största sortiment av mobilskal och mobiltillbehör med en bredd från de allra lyxigaste tillbehören till de riktigt billiga. Man letar världen över efter de produkter som har högst kvalitet till lägst pris, och kan därför stoltsera med tillbehör och skal som inte går att hitta hos någon annan butik online i Sverige. Som kund kan du alltid räkna med 365 dagar öppet köp, låga priser, enkla returer, snabb och kostnadsfri frakt och en kundtjänst som sätter dig som kund i fokus. Allt för att din köpupplevelse ska vara så bra som möjligt.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063