23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bättre kaffe på det lilla hemmakontoret

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Nu för tiden arbetar många svenskar hemifrån. Man ser till att skaffa ett bra skrivbord och en ergonomisk skrivbordsstol.

Man har tillgång till arbetsrelaterade resurser via internet. Men vilken lösning passar ett sådant kontor bäst när det kommer till kaffe?

Det blir allt vanligare att arbeta hemifrån. Man flyttar hela eller delar av sina arbetstid till ett hemmakontor. Många tycker det är skönt. Man slipper pendla och det är lugnt och ro vilket gör att man kan koncentrera sig bättre.

Det första man brukar ordna är ett skrivbord man kan arbeta ifrån, gärna höj och sänkbart. Även en ergonomisk och skön skrivbordsstol kommer i första fasen. Grundläggande för att kunna arbeta hemifrån är att man har en bra uppkoppling mot internet. Men hur löser man kaffesituationen?

När man arbetar hemifrån har man sällan tid att ladda kaffekokaren och vänta på att den ska bli klar. Man har helt enkelt inte den tiden att lägga på det. Många kokar sitt kaffe på morgonen och låter det stå på varmhållning under dagen. Kaffe som står på det sättet tappar snabbt smak och arom, det är helt enkelt inte särskilt gott när det närmar sig lunch.

På de flesta kontor har man speciella lösningar för att man ska kunna få kaffe snabbt. Ofta i form av en kaffeautomat. Men att köpa kaffeautomat är nog inte aktuellt för de flesta. De är stora, kräver speciell service och kaffet är de flesta överens om inte är så gott.

Finns riktigt bra alternativ
För de som har möjlighet att arbeta hemifrån finns det bra lösningar som ger ett gott kaffe. Dessutom på ett enkelt sätt och väldigt snabbt. Senseo tillverkar kapselmaskiner som är perfekta för hemmet och fungerar riktigt bra i hemmakontoret också.

Tanken är att man på enklast möjliga sätt får en så god kopp kaffe som möjligt. Genom att portionsförpacka kaffet i kapslar och bygga en maskin som brygger just de kapslarna så får man ett slående resultat. Man kontrollerar så det finns vatten i tanken, lägger i en kapsel och kör i gång maskinen. Några ögonblick senare har man en varm kopp kaffe som smakar utsökt.

Kaffet står alltså inte på varmhållning under dagen och det bildas inga bismaker. Dessutom är maskinen utformad på så sätt att den brygger kaffe på ett sätt som ger långt bättre resultat än vad en vanlig kaffekokare har möjlighet att ge.

Att arbeta hemifrån ska vara en trevlig och avslappnad upplevelse. Det sista man ska behöva tänka på är hur man ska lösa kaffesituationen. En kapselmaskin tar bort detta element av osäkerhet. Istället får du riktigt bra kaffe i ditt eget hem. Utan att behöva springa i väg till ett café eller en kaffebar.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062