23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Enkla effektiviserings tips till alla företag

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Alla vet hur det är när allt känns ohanterligt och stökigt. Det kan vara små detaljer men när allt räknas ihop kan det störa en hel kedja av aktiviteter.

Så hur kan man effektivisera dessa små aspekter av den dagliga driften?

Här kan du lära tre tips på ett mer ordningsamt system som enkelt skapar mer flöde i alla aktiviteter och som även kan spara en hel del tid.

Ordentligt etikett system 
Det är inget sammanträffande att “vett och etikett” heter samma som etiketter, det är nämligen nyckeln till vettig effektivisering i den dagliga driften i ett företag. Med etiketter kan du enkelt sortera och organisera bland alla varor och hyllor. Med etiketter på rulle kan du även effektivisera flera standard varor som exempelvis storlekar och pris.

Det kan också vara en bra idé att göra personliga etiketter till ert företag med logga och färger. Detta kommer styrka er brand identitet hos kunderna och skapa direkt igenkänning. Att skapa ett sammanhängande system med etiketter är ett priseffektivt sätt att öka dag dagliga driften.

Skapa tydliga kommunikationskanaler
Det heliga k-ordet är inget nytt i organisationer, men ändå kan det vara svårt att implementera i praksis. Hur kommunicerar man mest effektivt? Det är självfallet individuellt i alla företag och allt som personal, storlek och kontorslandskap spelar en roll. Men det kan alltid effektiviseres.

För tydlig kommunikation är det viktigt att avsändaren och mottagaren både är medvetna om deras roll. Det ska alltså vara tydligt vilka kommunikationskanaler man tillhör. Testa att dela i personalen i olika kanaler, då blir det lättare för budskapet att nå fram, och enklare att avgöra om budskapet blir implementerat.

Schemalagda möten
Det känns kanske inte som en banbrytande idé att hålla möten med sina anställda, men det finns väldigt många olika sätt att göra det, och några är mer effektiva än andra. Alla vet hur det känns att sitta i ett möte med flera olika kommunikatörer, och ingen känner att det vill ta plats för att lyfta ett problem.

Så hur lyfter man allas röster och tankar? Genom individuella schemalagda veckomöten. Individuellt för att personen ska ha odelad fokus med sin närmsta chef. Detta kommer göra att den anställda sparar ihop alla “små frågor” till veckomötet, för de vet att det kommer diskuteras då. Då sparar ni båda alla små störningar som uppstår när någon undrar något snabbt.

Dags att effektivisera
Nu är det tid att sätta igång med dessa tre tips och se hur snabbt och enkelt det kan vara att optimera den dagliga driften med dessa enkla tips. Gemensamt har dessa tre tips att förenkla kommunikationen, genom etiketter, kanaler och möten.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.079