23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Införsäljning och Förorder hur gör ni det digitalt?

Gung med ett stort antal kunder inom "fashion segmentet" är idag den ledande weblösningen. Fashion företag har under de senaste 6 åren valt Gung för den nära kopplingen till affärssystemet och den kompetens som vi kan erbjuda kunder inom branschen.

Webshop för B2B och B2S med Gung


PRODUKTEN GUNG
Med Gungs portal får ni en webshop för B2B och B2S där allt är direkt integrerat med ert affärssystem. Information kritisk för orderläggning, som artiklar, priser och bilder, administreras direkt i affärssystemet eller i den intilliggande PIM-lösningen. När en produkt uppdateras i affärssystemet blir den samtidigt uppdaterad i Gung.

En bra produktpresentation med priser och lagersaldon är basen i webshopen och när användaren skapar sin order finns den direkt i affärssystemet. Ett ordererkännande skapas och skickas med e-post till användaren, snyggt och prydligt.

Gungs webshop för B2B och B2S är utvecklat för att fungera med affärssystem, till skillnad från andra plattformar som ofta är utvecklade för B2C-flöden oberoende av affärssystemet. Gung ger därför ett flöde som är integrerat med dina produkter, priser och kunddata med en snabbhet och enkelhet som är svår att konkurrera med.

Med erfarenhet av affärssystemens komplexitet ger Gung webshop för B2B och B2S dig en presentation och integration som gör att dina användare (som kan vara kunder, säljare, kundtjänst, agent, distributör, butik, återförsäljare med flera) lägger order snabbt och direkt. Inte minst de viktiga flödena för fashion företag som måste hantera lagersaldo nu och i framtiden. Med rätt orderprocesser och kunskap blir Gung en partner för att sätta upp flöden som fungerar.

Det är viktigt att orderprocessen är smidig för dina användare och att det ger en kundupplevelse som motsvarar deras förväntningar. Användaren skall kunna se sin historik, orderstatus, fakturor och hantera nedladdning av data. Sökfunktion och filtreringsmöjligheter är självklarheter.

VARFÖR VÄLJA GUNG

Snabbt och enkelt för dina kunder att lägga order
Fullt integrerat med ERP – Gung ger dig "en förlängning av ditt affärssystem"
Kunden får sina unika priser, orderhistorik, fakturahistorik och statistik
Standardiserat gränssnitt med möjlighet till egen anpassning
Visar alltid aktuell data
Produktägare utan mellanhänder och med lång erfarenhet av affärssystem

Gung
Viktor rydbergsgatan 64
412 81 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5590040993

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.078