23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

LEGO är för alla åldrar

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Lego är något som har underhållit de små i många år och förhoppningsvis i många år till! De klara färgerna uppmuntrar till lek fylld av fantasi och kreativitet. De små bitarna utvecklar finmotoriken och hjälper ditt barn framåt i livet.

1,5+ låt det roliga börja
I denna åldersklass kan du hitta färgglatt Duplo i många olika teman. Lego tar hela tiden fram nya designer och teman för att främja ditt barns utveckling. Du kan hitta allt från djur till människor eller teman för kalas och liknande.

4+ Leken tar fart
Redan i denna åldersklass blir bitarna mindre och leken lite mer komplicerad. Ditt barns kreativa sida tvingas fram på ett fantasifullt sätt med hjälp av LEGO. Här kan du enkelt hitta specifika teman efter ditt barns intresse.

6+ Kombinera det roliga
Då ditt barn växer och utvecklas behöver du inte slänga bort de Lego du redan köpt. Du kan enkelt kombinera med ett nytt tema och fortsätta använda det gamla Legot i kombination med det nya du köpt.

9+ Det börjar bli allvar
Här börjar det verkligen ta fart! I denna åldersklass börjar Lego kombinera den klassiska leken med elektronik. Ditt barn kan bygga sin egen terrängbil och sedan styra den med fjärrkontroll vilket fördubblar det roliga!

13+ Självkänslan växer
Nu börjar det bli komplicerat. Modellerna växer och blir större, bitarna blir mindre och elektroniken tar större plats. Din tonåring kan bygga på sin självkänsla i takt med att Lego växer och känna en stolthet av avklarade byggsatser.

18+ Lego för alltid!
Ingen blir någonsin för gammal för att leka med Lego. Upptäck en tredimensionell värld utan dess like. Du kan bygga världens mest kända byggnader med hjälp av Lego. Kombinera ditt intresse för historia med ditt brinnande intresse för Lego!

Lego och Disney - en förtrollande kombination
Låt ditt barn bygga karaktärer ur sin favoritfilm! Lego och Disney har gått ihop för att skapa än fler möjligheter för ditt barns otroliga fantasi. Från 4 års ålder och uppåt kan ditt barn skapa sina egna äventyr med hjälp av Disney.

Lego jobbar inte endast med Disney för att skapa magiska världar för de små att utvecklas i utan de jobbar med en rad andra barnvänliga trademarks.

Kodning med Lego
Lego har tagit fram en ny serie som heter Lego Education. Med denna serie kan ditt barn lära sig kodning och därmed bygga och programmera sin egen robot, tågbana och annat. Detta innebär att du ger ditt barn alla möjligheter att lyckas i en värld som alltmer byggs upp av elektronik.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.079