23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Integrera Fortnox med Gung för effektiv orderhantering

| Medlemsnyhet | Företag Gung

Integrera Fortnox med Gung för effektiv orderhantering för B2B, säljare, agenter och distributörer.

Med Gung kommer ni hantera hela flödet från artikeldata till fakturor

I PIM (Product Information Management) skapar ni artiklar och berikar med priser, bilder och grunddata som klassificering, produktbeskrivningar och allt däremellan. När det är skapat i Gung PIM skapar Gung artikelnummer, namn och priser i Fortnox och övriga data finns tillgänglig i Gungs databas. Enkelt va?

Den data man berikat ens artiklar i PIM med är i sin tur tillgänglig att presenteras i de olika kanaler ni har som B2B, B2S och B2C samt marknadsplatser såsom Amazon, Zalando, Btwentyfour, etc..

I Gungs B2B och B2S portal kommer era kunder, säljare, agenter och distributörer lägga order som skapas upp i Fortnox för vidare hantering som plock, leverans och fakturering.

För säljaren finns hela kundregistret från Fortnox presenterat i ett snyggt och lättförståeligt format. Önskar säljaren skapa upp en ny kund i Fortnox, kan de göra det direkt i Gung.

I datorn, telefonen eller surfplattans webbläsare lägger ni eller kunden ordern oavsett vart ni befinner er - på en mässa, ett kundbesök eller på kontoret.

I funktionen produktexport kan ni hantera mängder av exporter till kunder. Skapa produktkataloger, Linesheet, offertunderlag, eller excel med enkelhet. Exporter av artiklar eller lagerlistor - ni väljer, vi har mängder av standardrapporter.

Läs mer om oss Gung.se

Kontakta oss för mer information

Mats Hanson, Försäljning Gung, 0793 320 340 mats.hanson@gung.se

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Gung

Viktor rydbergsgatan 64
412 81 Göteborg
Sverige
Gung

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063