23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Allt om sängramar

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det finns många och olika sängramar att välja mellan.

Att testa sängramen ordentligt i en butik eller fråga personalen om råd är en nödvändighet. Sängramen anpassas till madrassen som du väljer. Det är just med madrassen ditt val ska börja. Hur ska den vara och har du några speciella behov som ska tas hänsyn till vid valet.

Efter att du bestämt dig för en madrass gäller det att titta lite noggrannare på https://www.vidaxl.se/g/505764/sangar-sangramar för att sortera de ramar du skulle kunna tänka dig att köpa. När du handlar från en internetbutik är det lite svårare att testa artiklarna. Därför är det extra viktigt att få ett gott råd från personalen för att investera i rätt produkt. 

Vilken sängtyp passar dig bäst?
Sängar och sängramar hänger ihop men vilken sängtyp passar dig bäst? Här får du tre grundläggande sängtyper som kan vara intressanta att läsa om. 

  • Ramsäng: en ramsäng passar alla som gärna vill ha en stabil säng med hög komfortnivå. Ramsängen står direkt på golvet antingen med ben eller placerad i en anpassad sängram.
  • Ställbar säng: en mer avancerad variant som ger mer än bara liggkomfort. Den ställbara sängen kan både sänkas och höjas både i fot- och huvudändan beroende på behovet. Gillar du att ligga och dra dig länge och spenderar mycket tid i sängen kan det här alternativet vara det bästa. Ytterligare en fördel är att snarkningar kan dämpas om huvudändan höjs upp under natten.
  • Kontinentalsäng: Kontinentalsängen är sängarnas kung där sömnkomforten står i fokus. Med sina dubbla madrasslager och extra bra följsamhet ger den allt man behöver för att må som en kunglighet när man sover. Den minskar trycket på kroppen och är dessutom en av de stiligaste sovrumsmöblerna som finns. 

Tips vid val av säng och sängram
När du väljer madrass ska du absolut inte ha bråttom. Provligg den i minst 15 minuter. Ta gärna hjälp av din partner eller vän som testar den samtidigt som du gör. Fråga gärna personalen om råd.

När det kommer till sängramen är det bäst att fråga supporten som kan välja en åt dig så att den passar madrassen.

Nästa steg är att fråga om leveransvillkor, öppet köp och eventuell avbetalning ifall du inte kan betala hela räkningen på en gång.

Läs alltid noggrant genom garantivillkoret. De flesta butiker erbjuder en lång garanti dock tillkommer det specifikationer när garantin är giltig och vid vilka fel den faktiskt gäller.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047