23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NEXT TEXTILE- på Textile Fashion Center, eller på din skärm.

| Medlemsnyhet | Företag Helping Your Grow International Business AB

Med fokus på textil innovation och hållbarhet hjälper NEXT TEXTILE sedan 2014 textil- och modebranschens beslutsfattare att mötas, lära och lyfta blicken för att bättre kunna navigera rätt mot framtiden.

Nu är registreringen öppen för årets upplaga av det internationella branschforumet NEXT TEXTILE i Borås, svensk textilindustris framtidsplattform.

NEXT TEXTILE 2020 är laddat med högaktuella svenska och internationella talare. Årets fokus är ”hållbara lösningar för framtidens mode- och textilindustri”. Något som berör alla i textilbranschen för att med rätt kunskap kunna styra rätt.

Nytt för i år är att NEXT TEXTILE hålls på engelska, sänds digitalt och lyfts till ett internationellt event. Precis som tidigare år välkomnas deltagarna till Swedish Textile Fashion Center i Borås för att nätverka och uppleva på plats, givetsvis begränsat antal platser och anpassat utifrån Covid-19. De som inte kommer till Borås kan i år delta framför datorn.

Under NEXT TEXTILE lanserar även nystartade svenskglobala Material Exchange en digital inspirationsmässa, för en mer hållbar textilindustri; NEXT TEXTILE Digital Show. Här kan designers och inköp uppleva och köpa in material för kommande säsonger.

Anmälan senast 7 oktober.

Hela programmet

Medlemsnyhet

Företag
Helping Your Grow International Business AB

Björklundabacken 10
436 50 Hovås
Sverige

Sänd till en kollega

0.063