23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Fashion Management ny internationell universitetsutbildning

| Medlemsnyhet | Företag Företagsekonomiska Institutet 1888 AB

FEI Företagsekonomiska Institutet erbjuder en ny universitetsutbildning för de som vill göra framgångsrika och hållbara affärer i den globala modebranschen. Studierna genomförs i samarbete med FEI:s brittiska samarbetsuniversitet.

– Modebranschen är redan en av Sveriges större exportnäringar som går mot ökad internationalisering och fokus på hållbarhet, digital marknadsföring och e-handel. Därför har vi tagit fram en utbildning som är skräddarsydd både för de som idag är i branschen och andra som är intresserade av en karriär inom mode, säger Magnus Rolf, vd på FEI.

Utbildningen Fashion Management som FEI lanserat i samarbete med det brittiska universitetet Solent University, Southampton, är en så kallad top up-utbildning. De som har en YH-utbildning får en kandidatexamen efter fullföljd utbildning, och de som redan har en högskolexamen kan tillgodoräkna sig två av tre år och få ytterligare en kandidatexamen.

– Fashion Management with Marketing, vänder sig till alla som siktar på en chefsbefattning eller annan nyckelroll i modebranschen. Utbildningen fördjupar ämnen som transformation från handel till e-handel, och alla kurser har fokus på digital marknadsföring, e-commerce och hållbarhetsfrågor.

Innehållet i utbildningen är högst relevant för branschen, bland annat hållbarhet och e-commerce är två viktiga delar för att ta sig framåt inom mode.

Med FEI:s digitala klassrumsteknik FEIFLEX går det att läsa utbildningen på flera olika sätt – i FEI:s smarta klassrum på FEI Vercity Nacka, i Stockholm, eller utomlands på FEI Alicante, Spanien, samt online och i realtid på distans från vilken plats som helst i världen.

Hela utbildningen genomförs på engelska, den går både på heltid och för de som vill arbeta parallellt med studierna, på deltid.

– Fashion Management with Marketing är avgiftsbelagd och det finns flera förmånliga finansieringsmöjligheter samt möjlighet att söka studiemedel från CSN, säger Magnus Rolf.

Läs mer om utbildningen Bachelor of Arts (Honours) Fashion Management with Marketing.

Medlemsnyhet

Företag
Företagsekonomiska Institutet 1888 AB

Kammakargatan 10
111 40 Stockholm
Sverige
Företagsekonomiska Institutet 1888 AB

Sänd till en kollega

0.078