23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Klä dig rätt i jul

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Hur ska du klä dig i jul? Julen är en av våra största högtider och många träffar släkt och vänner på jul.

Men det kan vara svårt att veta vilken klädkod som är rätt. Det är lätt att just kläderna kommer i kläm mellan alla bestyr som ska ordnas med inför jul. Julklappar ska handlas och mat ska lagas. Dessutom brukar det bli en hel del städning och handling inför storhelgen. Här ska vi titta lite närmare på hur du kan tänka när du vill klä dig riktigt fint till jul.

Rött är alltid rätt
Rött är förstås alltid rätt när det handlar om julkläder. Rött är julens färg och utbudet av kläder kring jul brukar präglas av just färgen röd. Men om du inte gillar rött, vad finns det då för alternativ kanske du undrar? Svart, grönt eller guld kan också passa riktigt bra och fint vid jul. Vill du spexa till det lite kan det vara ett alternativ med roliga jultröjor. Det finns riktigt extrema varianter som kanske skulle betraktas som “fula” en vanlig dag. Men på jul blir de festliga och trevliga. Somliga kallas till och med dessa för “ugly christmas sweater” som betyder ungefär “ful” jultröja.

Klä dig med stil i jul
Oavsett om du gillar jultröjor eller inte så finns det många alternativ att välja bland när det handlar om att klä upp sig till jul. Komplettera gärna din outfit med lite fina accessoarer som exempelvis halsband, örhängen eller andra vackra detaljer. Allt handlar om att hitta olika delar som passar ihop och blir en fin helhet. Om du tycker det är svårt att avgöra om du har lyckats kan du alltid be en vän eller någon i familjen om smakråd. Det brukar vara bra att bolla med någon om du känner dig osäker. Lycka till med dina kläder till jul!

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062