23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Personliga accessoarer för alla män

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Personliga accessoarer av läder i hög kvalitet är en utmärkt present till alla män. Du väljer själv om du vill ge bort en personlig nyckelring med eller utan tryck, som passar lika bra till morfar eller pappa som till din bästa vän eller partner.

Nyckelringar till män

Vi erbjuder både mindre nyckelhängen som tar liten plats på nyckelknippan, större personliga nyckelringar med plats för en hälsning på både fram- och baksidan samt nyckelband till han som har svårt att hitta nyckelknippan i väskan eller ryggsäcken se mer här.

Du kan välja mellan läder i sex olika färger: cognac, mörkbrunt, natur, svart, rött och mörkblått. Därmed kan alla familjemedlemmar få en nyckelring i sin favoritfärg, vilket också gör det lättare att skilja nyckelknipporna åt. Det går även att beställa en hel serie i samma färg med både nyckelring, nyckelband och kanske en bagagetag till resväskan, så att den är lätt att hitta på bagagebandet.

Bästsäljaren på TX10-nyckelringen

Bästsäljaren på byRavn är TX10 nyckelring är lätt att få tag i tack vare den runda formen, vilket gör den perfekt att förvara i väskan. Välj mellan tre olika färger på nyckelring och nit, och skapa din egen kombination med din favoritfärg på lädret och nyckelring och nit av antikmässing, mässing eller stål.

Nyckelringar till män passar i alla situationer, och tack vare naturmaterialet känns de exklusiva och maskulina. Eftersom produkterna är tillverkade för hand är de helt unika, och gjorda med stor omsorg enligt höga kvalitetskrav.

En personlig present till fars dag som pappa säkert kommer att uppskatta

Det är alltid en ny högtid på gång, och särskilt till fars dag kan det vara svårt att komma på vad man ska ge till pappa. Presentidéerna tar lätt slut efter jul, födelsedagar och namnsdagar, men det finns en del gåvor som alltid går hem.
En av dessa är en personlig nyckelring som är gjord helt enligt dina önskemål. Du bestämmer själv vad som ska tryckas på lädret genom att fylla i den text du önskar i kassan, till exempel "världens bästa pappa", "superhjälte" eller något helt annat. Du kan också dekorera nyckelringen med över 80 olika symboler, vilket gör den ännu mer personlig. Om din pappa till exempel gillar motorsport kan du lägga till en bil eller en motorcykel på nyckelringen, eller kanske kombinera flera olika symboler utifrån hans intressen.

Det är inte lätt att hitta en personlig farsdagspresent som garanterat uppskattas, men en nyckelring i läder är ett bra alternativ som du själv kan anpassa så att den passar din pappa perfekt.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062