23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Var ärlig på dejtingsidorna

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Många yngre verksamma lever idag ett stressigt liv med fokus på karriär och jobb.

När man inte jobbar vill man gärna träffa vänner alternativt ligga hemma och slappa på soffan - på det ska man också hinna ta sig till gymmet och hålla sig frisk.

Det är denna livsstil som har gjort att onlinedejting blivit populärt för att träffa en blivande pojk- eller flickvän. För mer information om tillgängliga sajter där du kan träffa folk, läs mer här. Nedan har vi sammanställt två heta tips för dig som ska ge dig ut på nätet efter en ny partner.

Överskatta inte din humor
Anser du dig vara en rolig person i verkliga livet behöver det inte betyda att du anses vara rolig online. Det du säger till dina vänner på puben efter några glas vin kan leda till mycket skratt, men det betyder inte nödvändigtvis att det kan översättas direkt till en dejtingsida. Detsamma gäller för sarkasm, var försiktig med detta då det ofta kan feltolkas online. Ett bra tips är att när du har skrivit din profil, läs upp den högt för dig själv i normal ton och lyssna på hur den låter.

Ärliga bilder varar längst
De bilder man har på sig själv är ens ansikte utåt, det är det första potentiella partners kommer se och döma dig efter. Var inte naiv, bilder spelar roll och vissa kommer direkt bli attraherade av ditt utseende medan andra kommer välja bort dig direkt - det är en fråga om tycke och smak.

En grundläggande filosofi är att ärliga bilder varar längst. Lägg inte upp bilder som inte avspeglar hur du faktiskt ser ut, det kommer du förlora på i längden. Lägg i stället upp bilder på dig i miljöer som också beskriver din personlighet. Är du en person som gillar att vandra, lägg upp en bild på dig i vandringsmiljö etc. På så sätt visar du mer än bara ditt utseende på fotot.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047