23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Jeansverket rekryterar entreprenören Christoffer Lindqvist

| Medlemsnyhet | Företag Borås Jeansfabrik AB

Jeansverket som tillverkar jeans och herrkläder i premiumsegmentet har nu rekryterat Christoffer Lindqvist till fabriken i Borås.

Jeansverket rekryterar entreprenören Christoffer Lindqvist som bla skall hjälpa till med lanseringen av varumärket i Norden!

Christoffer har drivit sitt egna varumärke Qvist Studios i några år men vill nu tillsammans med Jeansverket bygga upp varumärkena med hjälp av sitt entreprenörskap och Jeansverkets breda kompetens och textila tradition.

Christoffer tycker det är spännande att få vara med och påverka hantverket bakom produkterna och tycker att detta är hållbar produktion ”på riktigt” inte bara en snackis!

- Mitt arbete kommer i stor utsträckning vara att övertyga återförsäljare att miljö och svensk produktion är viktigt och i mitt tycke också det mest exklusiva man kan bära.

Jeansverket designar, utvecklar och tillverkar jeans och kläder i Borås, varumärket lanserades online i september 2019 och nu börjar arbetet att lansera det ut mot återförsäljare.

Med kundorderstyrd tillverkning och små lager kommer vi kunna erbjuda våra kunder bra service och leveranser, vår vision är att bygga upp en modern jeansfabrik i Borås.

Borås Jeansfabrik AB

Skaraborgsvägen 35E

50630 Borås

Tel.033235828

shop@jeansverket.se

www.jeansverket.se

Medlemsnyhet

Företag
Borås Jeansfabrik AB

Skaraborgsvägen 35E
506 30 Borås
Sverige
Borås Jeansfabrik AB

Sänd till en kollega

0.062