23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Landslagskamp mellan USA och Sverige resulterar i fullsatt a

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Sverige kommer att möta världsmästaren USA i damfotboll vid natten mellan fredag och det ser redan ut som att det kommer bli fullsatt i Columbus där matchen går av stapeln.

Prognosen pekar på cirka 20 000 åskådare och matchen spås bli en riktig rysare.

Detta innebär också att det endast är två dagar kvar till landskampen mellan ettan och trean från förra sommarens VM i damfotboll. Nästan alla biljetter är nu sålda och USA:s presschef Aaron Heifetz bekräftade också uppgifterna tidigare i veckan.

Osäker laguppställning
Hur startelvan kommer se ut vet vi inte riktigt ännu och det är fortfarande oklart om Emma Kullberg kommer att ställa upp. Sverige har många mittbackar borta för tillfället och Nilla Fischer, Amanda Ilestedt och Linda Sembrandt är alla skadade.

Under tisdagens träning spelade Kullberg tillsammans med Magdalena Eriksson och det kan hända att dessa två kommer bilda par i backlinjen mot USA. SVT Sport var på plats och intervjuade Kullberg inför det rådande mötet och då lät det på följande vis:

”Jag hoppas det, det hade varit jätteroligt att få spela. Det har varit lite avhopp och skador, så då får man verkligen se till att visa att man vill ta chansen om man får den.”

Ett enklare möte mot USA?
Även om USA som lag är ett av de bästa i världen kan mötet bli något lättare för våra svenska stjärnor i och med att både Alex Morgan och Megan Rapinoe är borta från startelvan på den amerikanska sidan. Morgan är gravid och Rapinoe är skadad och detta kan bidra till att laget inte är lika sammansvetsat som det har varit tidigare.

Om du vill vara säker på att inte missa matchen rekommenderar vi att du exempelvis tittar in hos tvsport.se för att alltid hålla koll på aktuella tidtabeller.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063