23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Inredningstips för en produktivare dag

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Omgivningen vi befinner oss i påverkar mer än vi tror, och vi ska ta en titt på vad du kan göra för att ordna till ditt rum eller kontor vilket kommer hjälpa dig få en produktivare dag, varje dag. 

En av de första sakerna som spelar roll är var du placerar ditt skrivbord. Om du har fönster är de bra att placera skrivbordet så att du är riktad mot det naturliga ljuset som släpps in. Det hjälper dig även att känna dig mindre instängd, vilket leder oss till nästa punkt.

Gör vad du kan för att undvika att området känns trångt
Ta bort onödiga element och försök hålla ditt skrivbord så ordningsamt och kladdfritt som möjligt. Minimalism går en lång väg när det gäller att skapa en distraktionsfri och elegant omgivning. Ett par dekorationer här och där kan hjälpa till att lyfta upp stämningen i rummet men se till att inte trycka in massor saker där de egentligen inte får plats.

En anslagstavla hjälper dig hålla dig organiserad, och har dessutom en ytterligare fördel i det att den inte slösar på papper eftersom den kan användas gång på gång.

Något som har stor effekt men som ändå folk inte tänker på så ofta är färger. Färger kan ha en väldigt stor effekt på ditt humör eftersom olika färger frambringar olika känslor. Så vad för färger passar bäst för en kreativ och produktiv miljö?

Färger på den kalla skalan lugnar ner, får oss att känna oss harmoniskare och och gör det enklare att koncentrera sig, och därför är blå en bra färg att försöka välja.

Använd varma färger
Varmare färger, som röd och gul, är kreativare. Om du inreder ett mötesrum, där ideer utbyts och växer, kan därför dra nytta av dessa varma toner medan om det handlar om ett kontor där det ska fokuseras tyst bör satsa på den kallare sidan av paletten.

Annat som spelar roll är ljus och lukt. Nog med lampor, naturligt ljus där det går samt ordentlig ventilation gör mycket när du försöker jobba. Det är också en bra ide att till stor del ha mycket vitt eftersom det ger en ljusare och friskare känsla.

Utöver anslagstavlor och färgsättning är det också viktigt att eliminera distraktioner så mycket som möjligt. Om klockan tickar för högt eller knakande av en dörr konstant stör kan det vara bra att få det fixat. Att hålla onödig teknologi undan gör också mycket för fokuset.


Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094