23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Presentinslagning: 3 goda råd huvudkontoret bör överväga

| Medlemsnyhet | Företag Scanlux Packaging A/S

En vacker presentinslagning kräver mer än bara presentpapper på disken.

För att uppnå presentinslagning som är både stilfull och praktisk krävs det att du tänker på en rad olika faktorer. Och med grundlig omtanke om både dina varor, medarbetare och ditt varumärke gör du din butikspersonal stolt över att slå in presenter.

Om du har emballage-ansvaret i en detaljhandelskedja, finns det tre grundläggande saker som du ska vara uppmärksam på när du väljer emballagelösningar till butikerna. 

1. Passar emballaget till era varor?

Det låter uppenbart, men det är faktiskt väldigt viktigt att överväga vilka varor ni har i butikerna. Det är viktigt att er inslagningslösning passar till era varor, så att det är enkelt och bekvämt för medarbetarna att skapa ett vackert resultat med inslagningen.

1. Produkternas fysiska form ska vara utgångspunkten för emballagevalet
2. Enskilda varor i sortimentet kan kräva annorlunda inslagning än de övriga

2. Passar designen till era kunder?
Din medarbetare ska vara stolta över den inslagning som ni har i butikerna. Annars riskerar du att expediterna låter bli att använda den eller kanske till och med ursäktar den inför kunden.

När ni väljer designen på era presentpapper eller presentpåsar behöver ni alltså ta reda på om den matchar den vardag och de utmaningar som era medarbetare möter i butiken. 

3. Vilka är dina medarbetare?

Det kan vara en konst att göra fina inslagningar. Därför måste ni också från huvudkontoret fundera på om era medarbetare rent praktiskt är bra på att slå in på ett snyggt sätt.

Framför allt om ni väljer att använda presentpapper krävs det fingerfärdighet hos medarbetaren för att kunna slå in en present så att den ser vacker ut. Era medarbetare ska vara tränade i att hantera presentpapperet och ha öga för estetiken när de knyter presentsnöre runt.

Medan många expediter sätter en ära i att skapa imponerande presentinslagningar, hittar du också medarbetare på den andra änden av skalan. Några som inte har det estetiska sinnet och som inte brinner för att lära sig att göra vackra inslagningar.

Om medarbetarna i dina butiker generellt hamnar i den senare kategorin, kommer det också speglas i inslagningsformen. Här ska du välja en snygg presentpåse eller presentask som är enkel att hantera, även utan inslagningsträning. Denna mer färdiga och mindre krävande lösning garanterar en vacker inslagning som ditt varumärke inte behöver skämmas över – och som dina kunder kommer att värdesätta. 

Läs hela historien här.

Medlemsnyhet

Företag
Scanlux Packaging A/S

Båthusgatan 9, 252 67 Helsingborg,
252 67 Helsingborg
Sverige
Scanlux Packaging A/S

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078