23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ökad livskvalitet med Align footwear

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Inom de första tre sekunderna av ett möte, har vi redan bedömt varandra. Vi vill alla göra ett bra intryck.

I vissa situationer kan det vara avgörande. Det kan vara en utmaning att ha en vacker och naturlig utstrålning ifall kroppen retas med en. Är du medveten om att ditt förstahandsintryck präglas av problem med fötterna, kan det bidra till hur du mår. Detta utöver de besvär som fötterna redan orsakat.

Det behöver inte vara så här. Du har självklart talat med en fotspecialist och har koll på behandling. Inlägg kan vara en del av behandlingen vid nedsjunken framfor, plattfot eller hälsporre. Med avancerade inlägg som stöder foten kan du bidra till ditt välmående ganska avsevärt. Align Footwear har tagit fram inlägg som stödjer foten och styr anklarna utan att låsa fast foten, i en speciell position. Genom att bevara fotens möjlighet för att röra på sig, och använda musklerna under foten, bidrar sulorna till att fötterna kan återhämta sig optimalt.

Hur fungerar sulorna?
Sulorna fungerar genom att stödja tre punkter i fötterna. Genom att korrigera fötterna rättas resten av kroppen, höfter och rygg, automatiskt upp. Du undviker felaktig belastning av kroppen, vilket i sin tur kan mjuka upp eventuella spänningar. Align footwear har patenterat denna trepunktsteknologi som utvecklats av en amerikansk fysioterapeut. De saluför sulorna i flera länder. Det sker både via webbshop och lokala återförsäljare.

Det kan vara värt att titta närmare på dessa, även om inte du diagnosticerats med olika åkommor i foten. Trötta knän och ömhet i länden kan komma av att du helt enkelt går fel på fötterna. Om du vinklar foten utåt eller inåt, korrekt beteckning är pronation och supination, när du går kan detta avsevärt påverka ditt mående. Sulorna från Align footwear rättar upp på detta, och låter dig få en både vacker och hälsosam hållning och gång.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078