23948sdkhjf

Svenska modetalanger till The Lobby

Ett 30-tal nya varumärken tar plats.

Den 1 november är det nypremiär hos The Lobby med ett stort innehållsskifte. Flera av de varumärken som tar plats är varumärken som ingår i årets upplaga av Swedish Fashion Talents, Swedish Fashion Councils talangprogram.

Sju varumärken deltar i årets talangprogram. Fem av dem kommer från den 1 november att finnas i The Lobby på Regeringsgatan i Stockholm: accessoarvarumärkena Andeliusgribbe, Holpp och Rebecca Björnsdotter samt modevarumärkena PRLE och K-ourage.

– Vi ser verkligen fram emot att välkomna några av landets mest talangfulla och nydanande modeskapare till The Lobby. Att kunna erbjuda dem en plattform för att nå ut till en bredare publik känns naturligtvis fantastiskt och jag är övertygad om att deras närvaro i The Lobby kommer att uppskattas av våra besökare, säger Annelie Gullström, affärsutvecklingschef på AMF Fastigheter som driver satsningen The Lobby i ett pressmeddelande.

Det är inte första gången The Lobby och Sweden Fashion Talents ingår i ett samarbete.

– Att Swedish Fashion Talents nu gör en takeover i The Lobby är ett resultat av ett lyckat samarbete mellan en innovativ plattform och nya, kreativa varumärken, säger Erica Blomberg, marknadschef på Swedish Fashion Council.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078