23948sdkhjf

"Jag har ett väldigt starkt förhållande till mode"

Möt Warner Musics Esther Vallee som står för musikunderhållningen under Habit Modegalan som äger rum på Operaterrrassen i Stockholm 1 november.

Stockholmsbaserade Esther Vallee står för musikunderhållningen under Habit Modegalan som äger rum 1 november på Operaterrassen. Hon beskriver själv sin musik som "darkpop"; känslosam med stråk av story-telling som hon skriver allra bäst i regn och mörker även om hon trivs bäst i värme.

 Hur är ditt förhållande till mode?

-- Väldigt starkt! Jag har vuxit upp med en envis talan av vad jag gillar för stilar och vad jag ska ha på mig. Jag har alltid haft ett stort behov av mode då jag älskar att mixa och blanda tills jag hittar något som känns kul och nytt. Något som känns Esther. Till vardags trivs jag dock bäst i farsans gamla flanellskjorta och slitna jeans. 

 Hur tänker du när det kommer till scenkläder?

- Jag uttrycker mig genom min musik men det är lika viktigt för mig hur jag uttrycker mig i min stil. Jag får hjälp av en stylist att hitta guldkorn second hand som jag även gärna mixar med unika plagg.

 Har du något favoritmärke som passar extra bra på scenen? 

- Jag har ett nytt favoritmärke som heter Rave Review. Bakom står två svenska tjejer som satsar på ett hållbart märke i lekfull stil med väldigt mycket attityd. Jag har inte burit det än men kan inte sluta kolla på kollektionen och är helt hundra på att det passar extra bra på scen. 

 Vad har du för planer för hösten förutom att spela på Habit Modegalan?

- Jag ska släppa ny musik och visa fler sidor av mig själv. Jag har även lovat mig själv att ta tag i träningen och vill så himla gärna börja boxas.

Här finns mer information om galan, de nominerade och info om biljetter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078