23948sdkhjf

Nya namn till Lexington

Mode- och inredningsbolaget Lexington Company plockar in ny duo med digital kompetens till styrelsen som nu består av 75 procent kvinnor.

Helena Nordman-Knutson, executive director och partner på Hallvarsson & Halvarson och Elin Ankerblad, medgrundare och business director på design- och innovationsbyrån Doberman är nya medlemmar i Lexington Companys styrelse.

Helena Nordman-Knutson har i rollen som kommunikationskonsult och analytiker följt detaljhandelsbolag och börsnoterade företag. Därtill har hon 20 års erfarenhet från den finansiella marknaden som sektorsansvarig analytiker inom teknologi och telekom på investmentbanker.

Elin Ankerblad beskrivs som en erfaren affärsutvecklare och digital transformationsledare och har lett organisationer och företag under digitaliseringsprocesser. Hon är även verksam som föreläsare inom design, innovation och kundupplevelse.

– Det händer väldigt mycket på marknaden nu inom detaljhandeln i och med digitaliseringar och andra komplexa områden. Både Helena och Elin har erfarenheter och kompetenser inom dessa vilket gör det möjligt för oss att utvecklas i rätt riktning. Med de nya styrelsemedlemmarna på plats innebär det fortsatt utveckling och digitalisering av Lexington Company, något som ytterligare stärker kundupplevelsen samt ökar affärsvärdet, säger Kristina Lindhe vd för Lexington Company i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094